På YouTube är det himla poppis med olika sorters skönhetsrutiner, bland annat ”shower routine”, alltså att visa upp vilka produkter man använder när man göttar till det i duschen. Jag själv är en sucker för sådana här videos men är inte så himla bekvämlig med att filma mig själv när jag duschar. Lösningen? Vi gör ett blogginlägg av det istället!

Så här ser det ut i min dusch! Jag har hängt upp två hyllor från Clas Ohlson där jag har allt som jag kladdar på mig i duschen, mer eller mindre ofta.

Just nu testar jag Keune Cares Keratin Smooth schampoo och balsam. Det doftar himmelskt lyxigt och min vanligtvis arga och kinkiga hårbotten tycker faktiskt rackarns mycket om det här! Och det är en av de få produkter som jag kan låta mitt hår självtorka med och det blir sådär glansigt och FINT och inte bara flygigt och mä-häigt.

För kroppy använder jag just nu Wild Rose Creamy Body Wash från Weleda. Jag är inget jättefan av rosdoft på produkter men denna funkar! Lite ”mjölkig” konsistens, mjuk och lyxig och göttig.

Det här är mitt andra favoritschampoo som jag varierar med, Your Hair Assistant Prep Schampoo från Davines. Luktar frisörlyx. Älskälskälsk.

För att behålla den kalla nyansen på mitt hår gojsar jag några gånger i månaden i det här, en färgbomb från Revlon i färgen 1002 ”White Platinum”. Ett lite tyngre silverschampoo som inpackning helt enkelt.

Åh, vad jag älskar dessa borstar! Den stora har jag för att komma åt och både rengöra och klia på ryggen (SÅ GOTT) och den lilla är en fotfil gjord av återvunnet glas (!) som fungerar alldeles utmärkt för mina trötta hälar.

Den här facial cleansern från Cetaphil har jag hört beskrivas som ”Hollywoodkändisarnas hemlighet”. Vette fan om det men jag gillar den massor! Får bort sminket, luktar fräscht och är snäll mot min hy. Prisvärd och finns på apotek!

Och den här lilla rackaren, Lip Organic Intimate Care är alltså ekologisk rengöringsolja för fiffi! 100% vegansk och naturlig, har en fräsch doft och det känns så mycket snällare att inte tvätta fiffi med tvål. Olja torkar inte alls ut på samma sätt utan rengör och återfuktar.

Plus för svensk, kvinnlig företagsgrundare och svensk tillverkning, älskar grymma kvinnor som gör produkter för kvinnor. *två tummar upp*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tatuering styvmorsviol

Styvmorsviol

Foto: Jacqueline Wester Minns du att jag var och tatuerade mig för sisådär en månad sedan? Jag har ju helt glömt bort att visa upp

Herrejösses, det är ett recept!

Älskar när man har vänner som hör av sig och ba ”Linda, är du på kontoret? Vill du ha mat?” Å man ba ”EH JA!”

62. Evelina Forsell

Evelina Forsell gick stylistlinjen på gymnasiet. När det under tredje året var dags att göra ett projektarbete valde många av Evelinas klasskompisar att skapa ett portfolio, som de skulle kunna använda för att visa upp sin kreativa ådra för potentiella…

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.