Shower Routine

På YouTube är det himla poppis med olika sorters skönhetsrutiner, bland annat “shower routine”, alltså att visa upp vilka produkter man använder när man göttar till det i duschen. Jag själv är en sucker för sådana här videos men är inte så himla bekvämlig med att filma mig själv när jag duschar. Lösningen? Vi gör ett blogginlägg av det istället!

Så här ser det ut i min dusch! Jag har hängt upp två hyllor från Clas Ohlson där jag har allt som jag kladdar på mig i duschen, mer eller mindre ofta.

Just nu testar jag Keune Cares Keratin Smooth schampoo och balsam. Det doftar himmelskt lyxigt och min vanligtvis arga och kinkiga hårbotten tycker faktiskt rackarns mycket om det här! Och det är en av de få produkter som jag kan låta mitt hår självtorka med och det blir sådär glansigt och FINT och inte bara flygigt och mä-häigt.

För kroppy använder jag just nu Wild Rose Creamy Body Wash från Weleda. Jag är inget jättefan av rosdoft på produkter men denna funkar! Lite “mjölkig” konsistens, mjuk och lyxig och göttig.

Det här är mitt andra favoritschampoo som jag varierar med, Your Hair Assistant Prep Schampoo från Davines. Luktar frisörlyx. Älskälskälsk.

För att behålla den kalla nyansen på mitt hår gojsar jag några gånger i månaden i det här, en färgbomb från Revlon i färgen 1002 “White Platinum”. Ett lite tyngre silverschampoo som inpackning helt enkelt.

Åh, vad jag älskar dessa borstar! Den stora har jag för att komma åt och både rengöra och klia på ryggen (SÅ GOTT) och den lilla är en fotfil gjord av återvunnet glas (!) som fungerar alldeles utmärkt för mina trötta hälar.

Den här facial cleansern från Cetaphil har jag hört beskrivas som “Hollywoodkändisarnas hemlighet”. Vette fan om det men jag gillar den massor! Får bort sminket, luktar fräscht och är snäll mot min hy. Prisvärd och finns på apotek!

Och den här lilla rackaren, Lip Organic Intimate Care är alltså ekologisk rengöringsolja för fiffi! 100% vegansk och naturlig, har en fräsch doft och det känns så mycket snällare att inte tvätta fiffi med tvål. Olja torkar inte alls ut på samma sätt utan rengör och återfuktar.

Plus för svensk, kvinnlig företagsgrundare och svensk tillverkning, älskar grymma kvinnor som gör produkter för kvinnor. *två tummar upp*

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat! 1

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Leave a comment

Lämna en kommentar

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej där vecka sjutton!

Hallå hej vänner! Hur mår ni? Själv har jag legat golvad i den här härliga ångestsörjan mer eller mindre hela helgen och så även idag. Tänkte in i det sista

Lucka nummer 19: “En vän jag vill hylla”

Dagens lucka i Johanna Kajsons julkalender handlar om ett hylla en vän. Det här med att hylla sina vänner och berätta för dem vad de betyder för mig (och inte bara vänner

En titt in i mitt nya hus!

TACK för alla hurrarop och grattis på inlägget om att jag köpt hus! Det känns helt sjukt och jag kan fortfarande inte riktigt fatta att det är sant. Mitt alldeles

Intervju i P5 Stockholm om “Yrke: Influencer”

Vilken kväll det var igår! En maxad releasefest med alla underbara människor, en massa boksignerande och mitt i alltihop en intervju med P5! De mailade mig och ville att jag