Sista kvällen med gänget

Sista kvällen med gänget

Igår bjöds det på tårta på jobbet i min ära, jag skulle avtackas så en massa mumsiga tårtor hade köpts in för att reta gommarna på samtliga medarbetare. Jag höll mig till en liten bit schwarzwaldtårta, mumma!

Efter en massa kramar och otaliga ”lycka till” så drog ett litet utvalt gäng ner till Rådhuset för att fortsätta fira min nyfunna frihet. Nu råkade detta sammanfalla med det faktum att jag firar mitt 26:e jordsnurr på lördag så det fanns plenty of reason att fira. Gulleflickan Marie fixade sprakande Banana Split och Apple Martini tll mig. Hon känner mig allt för väl! 🙂

Det blev en massa vin, jag var dock smart nog att byta från rött till vitt innan rödvins-skallebanken satte i. Och så blev det oändliga rundor av ”Jag har aldrig”, en lek som vissa aldrig kommer lära sig. ”Ska jag dricka om jag inte har gjort eller hur var det nu??” Av någon anledning tyckte även samtliga att en torsdag är en ypperlig dag att fixa efterfest på! Så halv tre, efter tvspelande och en massa tjat om omskärning (fråga inte) så ramlade vi in hemma hos mig och fem timmar senare skulle Marie upp och jobba. Inte så nöjd skulle jag gissa.

Men roligt hade vi! Tack pojkar och flickor för en härlig sista kväll med gänget! Officiellt iaf. 😉 För fler bilder, klicka på det oerhört vackra bildspelet nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sofia, Linda & Fia

Fem dagar i Stockholm

Efter fem dagar i Stockholm höll jag på att kvävas så jag åkte hem en dag tidigare och nu sitter jag här och ute går

Sådden är i jorden

För två veckor sedan sådde jag de första fröna i min alldeles egna köksträdgård. Fyrtio bast hann jag bli men äntligen har jag en egen

Första veckan i februari

Äntligen är det slut på årets tristaste månad! Eller är januari lite som måndag? På ett sätt blääää men på ett sätt lite nystart och

En regnig söndag vid köksbordet

Finns det något bättre och mysigare än en söndag vid köksbordet men en god vän, en termos kaffe, en helt ny Taylor Swift-platta och varsin