Sista natten på golvet

Sista natten på golvet

Sista natten i Övik och på madrassen hos syster yster. Kommer sakna småtimmarna med laptoppen i knät och syrran nynnandes i sängen bredvid. Hon är en riktig bokslukare, hon fick Liza Marklunds bok ”Asyl” i julklapp och har redan läst ut den. Allt medan jag sitter och knattrar på golvet bredvid och ”Celebrity Poker Showdown” rullar i bakgrunden.

Jag kunde blivit en riktig höjdare på Texas Hold 'Em medan jag var här hemma, brorsan fick ett set i julklapp och vi har suttit och spelat lite nu och då. Men oroa dig inte C, jag är lika kass som innan. Innehar inte något slags pokerface och har inte tålamod att läsa mina motståndare. Spelar aggressivt och åker ut snabbt. Tur att vi bara spelade om plastpengar.

Mark hoppade precis fallskärm i ”Cityakuten”! Jag vill osså med! 2500 för att flyga fritt, något att sikta på till sommaren kanske?

Idag var jag och åt middag på Matkompaniet tillsammans med familjen. Marinerad oxfilé med klyftpotatis, gorgonzola- och bearnaisesås och ett glas rött till. Mums! Men snart är det slut på dekadensen, en sista dag av njutning kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första kyssen och en månad i Rom?

Reklamsamarbete med EF Jag var nyss fyllda 15 när en pojke kysste mig första gången. Jag hade sneda tänder (min tandställning kom på plats ett