Jag har haft ont i huvudet i lite drygt 24 timmar nu. Sån där huvudvärk som ligger lite latent och bara väntar på att få slå till och när den gör det känns det som att ögonen ska hoppa ur sina hålor. Min kollega påpekade att jag förmodligen druckit för lite, jag rör ju på mig väldigt mycket just nu och kroppen hänger inte riktigt med. Så jag har hittills druckit lite drygt två liter vatten idag. Och sprungit på toa därefter. Jag överdriver inte om jag säger att jag lättat på trycket 10 gånger denna tisdag. Miniblåsan is my middle name. Bad news är att jag fortfarande har ont i huvudet.

Har precis beställt böcker till kursen som började förra veckan. 1000 kronor för böcker till en kurs i webdesign. Känns inte det lite ironiskt med tanke på att jag jobbade som webdesigner i 5 år och har hållit på med det på fritiden i ca 10? Men det är väl det jag går den här utbildningen för, för att förankra teori i praktiken jag redan kan. Första uppgiften blir att analysera en bra webbplats och en dålig. Har ni några tips på en riktigt vidrig webbplats som jag kan slita i bitar? Den måste dock vara lite ”officiell” (typ kommun, företag etc). Gimme some crap!

9 svar

  1. Vill du ha en dålig, ganska officiell hemsida? Mitt tips är http://www.karlstad.se.
    Rörig och ganska ful. Den känns liksom omodern av någon anledning.
    Ganska konstigt också eftersom Karlstad slog sig hårt för bröstet när denna nya hemsida lanserades förra året tror jag det var: ”nya hemsidan kommer att bli sååååå suverän!”
    Nä…

    Slakta på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravidfotografering med syrran

Idag fyller min älskade lilla systerson Vilmer 3 veckor och det tycker jag vi firar genom att titta på några bilder jag tog på syrran

89. Att bygga en skalbar business med Gustav Johansson

I det här avsnittet pratar Linda med mannen bakom vegobloggen Jävligt gott: Gustav Johansson! Han delar med sig av massor av smaskens insikter när det kommer till strategier och affärsutveckling av sina sociala kanaler och sin närvaro online. Hur vikti…