Hej igen från Skåneland (och lite från Danmark)

Okej, här kommer ÄNNU ett inlägg från Malmö. Och lite från Köpenhamn. Och pyttelite från Lund. Jag lovar det blir det sista på ett tag för nu har jag inga fler resor inplanerade till Skåneland. Men det kan ju ändras, man vet aldrig. Malmö är ju himlarns trevligt faktiskt. När det inte regnar och blåser. Då är jag inte överdrivet imponerad.

Första stopp under denna resa till Skåne-land var Lund där jag skulle bli tatuerad av Emilia! Det här var förra onsdagen dårå, bara så att vi är överens tidsmässigt.

De här damerna hängde på väggen i hennes studio, kattkvinnan blev jag omåttligt förtjust i.

Pippifåglarna har nu alltså fått två kompisar. Dem ska du få se alldeles snart.

Efter tatuerandet (som jag sände live på YouTube, knäpp som jag är) så var det dags för en mini InoS meetup på creperiet. Alltså crepes, vilken gåva till livet de är. Man kan både göra mat och efterrätt av dem! Så mångsidigt och genialiskt!

Sedan åkte jag och Leia till Malmö och checkade in på Story Hotel. Vi fick ett hav till säng och ett hav utanför fönstret. Sån jädra lyx. Det är något med utsikt över vatten som bara gör mig så lugn. Jag vill vakna till den här utsikten varje dag. #lifegoals

Leia tyckte väldigt mycket om flufftäcket. Och kuddarna. Väl godkänt av sidekicken alltså.

På torsdagen var det dags för huvudanledningen till att jag var i Malmö – Connect Passion! Så sjukt bra idé och jag blev så pepp av alla smarta tjejer som var där!

På fredagen åt jag frukost på 14:e våningen på Story Hotel. Helt okej.

Sedan åkte jag till Danmark en sväng! Jag skulle ha lunchmöte med Camilla och när jag kom till Köpenhamn blev jag så rackarns sugen på att gå på Tivoli (äääälskar nöjesparker). Camilla gillade idén, plus att hon ville testa en ny restaurang som låg inne på Tivoli så dit gick vi!

Det var kallt och grått och pyttelite folk men ändå så himla mysigt att bara gå omkring där. Tyvärr blev det inget åkande den här gången. Sad panda.

En av de här gulliga pippisarna hade virrat in sig bakom staketet framför scenen så jag gjorde ”rescue the birdie” till mitt mission och lyckades efter lite jagande få tag på pippin och lyfta över den och återförena den med sin lilla familj. Det blev ett lyckligt kluckande återseende!

PS. Vad i hela friden är det för pippisar? Jag vill säga kalkoner men det känns inte riktigt rätt?

Kiin Kiin, en restaurang som har en stjärna i Michelinguiden, har öppnat en filial inne på Tivoli och dit gick vi och åt. Eller, vi åt väl i kanske max en timme och sedan satt vi och pratade i två till. Och så mycket spännande vi har på gång, jag och Camilla.

Både jag och Camilla tog makirullen med räkor och avocado, efter rekommendation från servitören. Och jädrar vad gott det var! Recommend, recommend!

Och det var den Skåne-Danmark-svängen!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bland bensindoft och rusande motorer

När jag var liten, typ i tonåren, hängde jag mycket på biltävlingar. Min morbror har varit aktiv i Öviks motorklubb och rallyklubb så länge jag

Nyår

2017 – En årskrönika

Gott Nytt År! Det är bara timmar kvar av 2017 och hög tid att summera året! Det har varit ett bergochdalbaneår, minst sagt. Men det

29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke:

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind