Smashbox & Real Techniques

Stilleben lalinda.se
Stilleben lalinda.se
Stilleben lalinda.se

Contouring. Den mest överhypade trenden inom skönhet i år. Jag tänkte att jag, sist av alla visserligen men ändå, till slut skulle hoppa på tåget och sista dagen i New York stövlade jag in på ett Sephora, högg första bästa säljare och krävde att hon skulle förklara hela den här contour-grejen för mig. Det var skuggor och pennor och borstar och herreminje vilken vetenskap det var.

Jag kom till slut därifrån med en palett från Smashbox and let me tell you – den har förändrat mitt liv. Den kommer med en shading-skugga, en bronzer, en highlighter och en vinklad pensel i setet. Och halleluja – denna novemberglåmiga hy har fått liv igen. I samma veva som jag började använda den började jag få kommentarer som “har du gjort något speciellt, du ser så fräässch ut”. Man ba – jag har ett fejs som har fått konturer!! I look alive!! Så ja – on board the contouring train. Sign me up, jag är på.

På ungefär samma tema så snubblade jag över ett set av de här Real Techniques-borstarna som har hypats så på sistone i Sverige. Här är de dyra som guld men over there lyckades jag knipa åt mig ett set med tre stycken för 18 dollar på Duane Reade. And that's how it's done.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur jag knappt ens kom till London

Hallå vänner!  Jag är i London! Eller i alla fall i England. Jag landade på Stansted för ganska precis en timme sedan och nu sitter

Ljusets energi

Härom dagen lovade vädergudarna sol och efter mitt solnedgångsfail förra veckan sökte jag revansch. Så jag ställde väckarklockan, packade ihop kamera och stativ och åkte

Styrelsekonferens

I torsdags och fredags var det dags för styrelsekonferens/kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Vi hade ju, som ni vet, ett extrainsatt årsmöte

Vad ska annonsmärkas och hur gör man?

Härom veckan kom en ny vägledning från Konsumentverket gällande marknadsföring i sociala medier. Egentligen riktar den sig främst till influencers (var man nu drar gränsen