Det här med mellanmål har aldrig riktigt varit min grej. Det tar tid, jag glömmer bort och jag vet aldrig vad jag ska äta. Men så fick jag ett helt underbart smoothie-recept av en kollega och nu är jag såld. Mango, jordgubbar, björnbär, banan, vindruvor, hallon och blåbär, ner i mixern och så sedan i en termos med till jobbet. Om man vill hålla nere på fruktsockret så kan man skippa bananen och vindruvorna, men jag tycker det är så gott så det fick hänga med. Enkelt och supergott!

Kollegan hade med lite alger (pulver) och mynta med, men i och med att jag äter Bredspektrum Antioxidant som har en hel hög bra ämnen i sig så tyckte jag att det räckte med tillskott. Den här mixen räcker i ca två dagar och bör ätas med sked för den blir rätt tjock. Jag tycker också det är lite härligare att äta med sked, känns mer rejält än om man dricker den, konstigt men sant. Mitt tips till er så här på onsdagkvällen. Håll till godo!

Ett svar

  1. Mmmmmm gott! 🙂 Det där är en riktig smoothie det, som jag förespråkat i 10 år. Ingen yoghurt och trams! 🙂 Mums, måste testa att göra just den kombinationen faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

76. Hitta essensen i ditt hantverk med Agnes Gällhagen

Agnes Gällhagen är profilen bakom varumärket Cashew Kitchen som har sin grund i den vegetariska matbloggen med samma namn. Agnes titulerar sig fotograf, matkreatör och bloggare men är i botten utbildad inom klassiskt måleri, något som idag ger henne et…

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och

Valborg

Första maj välkommen! Här sitter jag nu, efter att ha kört mitt tredje webinar (jag är ju mitt uppe i kampanjperiod för Social Brand Lab,

Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och