Det här med mellanmål har aldrig riktigt varit min grej. Det tar tid, jag glömmer bort och jag vet aldrig vad jag ska äta. Men så fick jag ett helt underbart smoothie-recept av en kollega och nu är jag såld. Mango, jordgubbar, björnbär, banan, vindruvor, hallon och blåbär, ner i mixern och så sedan i en termos med till jobbet. Om man vill hålla nere på fruktsockret så kan man skippa bananen och vindruvorna, men jag tycker det är så gott så det fick hänga med. Enkelt och supergott!

Kollegan hade med lite alger (pulver) och mynta med, men i och med att jag äter Bredspektrum Antioxidant som har en hel hög bra ämnen i sig så tyckte jag att det räckte med tillskott. Den här mixen räcker i ca två dagar och bör ätas med sked för den blir rätt tjock. Jag tycker också det är lite härligare att äta med sked, känns mer rejält än om man dricker den, konstigt men sant. Mitt tips till er så här på onsdagkvällen. Håll till godo!

Ett svar

  1. Mmmmmm gott! 🙂 Det där är en riktig smoothie det, som jag förespråkat i 10 år. Ingen yoghurt och trams! 🙂 Mums, måste testa att göra just den kombinationen faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bokmässan 2018

Tack Bokmässan!

Foto: Madeleine Wejlerud Vilket jädra kalas! Det är måndag och jag är fortfarande helt golvad efter alla intryck, alla otroligt inspirerande samtal och alla lovord

Vloggvecka Dag 2: Hur fan gör man?!

Vloggveckans andra dag är här och det är ett jädra gnäll. Är det här med vloggvecka för mig eller kommer jag bara bli en stressboll?

Att utnyttja är inte att lyckas

Vet du vad som gör mig alldeles fly förbannad? Det är när företag hyllas som ”banbrytare” och ”framgångsrika” inom influencer marketing – när vad det