På söndag flyttar min lille ögonsten. Den kolsvarta lilla hårbollen som brukar parkera bestämt på min bröstkorg varje kväll när jag lagt mig och puffa mig lite på hakan. Puzzi kommer hädanefter att bo i Solna, hos en vän till Soffis till det att jag har råd att skaffa mig en egen, kattvänlig, lägenhet.

Usch vad jag kommer att sakna henne. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli så jobbigt men nu värker det lite i hjärtat. Det är dock jätteskönt att veta att hon kommer få det bra hos Melinda. Jag pratade med henne för första gången igår och hon verkar vara en helgo tjej som verkligen avgudar små hårbollar som min Puzzi.

Tack Melinda för att du ställer upp! *kramar och kastar lite slängpussar över sajbern*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hejhej mars, är du här nu?

Mars räknas väl ändå som första vårmånaden? Hittills har jag varit lite skeptisk men härom dagen satt jag UTE och jobbade, tog ner kuddarna till

Vitsippans dag

Vitsippans dag

För sisådär två veckor sedan var jag och familjen till Brynge Kulturområde i Sidensjö. Där skulle man nämligen fira Vitsippans Dag med en massa lokala

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur

Det krävs inte så mycket

Det är lördag i början av oktober. Efter vad som känns som en evighet av regn och gråttgråttgrått visar sig solen äntligen och termometern ligger