Social Media Gala

Ni har redan sett bilder från livepodden och bloggcoachandet, nu är det dags för gala! På kvällen, efter Social Media Party, hölls nämligen Social Media Gala på Clustret i Gamla Stan. Det var ett rejält kalas och helt sjuka mängder bloggkändisar var där. Ska vi kika lite på hur kvällen såg ut?

Social Media Gala - 151205
Foto: Stureplan.se

Jag hade svidat om till långklänning från Zizzi, väska från Rebecca Minkoff och skor från Ivanka Trump. Margaux som projeklett kalaset var en dröm i Victoria Chan.

Social Media Party - 151205

Innan middagen minglades och dansades det och inga mindre än Icona Pop spelade skivor! Jag menar, när Icona Pop håller i FÖRFESTEN vet man att det kommer bli bra.

Social Media Gala - 151205
Foto: Herman Caroan

Sedan bjöds det på tre-rätters middag, vin och kaffe. Lyxen liksom!

Social Media Gala - 151205
Foto: Herman Caroan

Priser delades ut till Bästa Twitter, Instagram, Snapchat, Podcast, YouTube och Blogg under middagen och Benjamin Ingrosso spelade några av sina låtar.

Social Media Party - 151205

Jag hade bland annat Foki till bordet, vilken liten skatt den tjejen är alltså!

Social Media Gala - 151205
Foto: Herman Caroan

Kenza vann årets blogg (allt annat vore fel) och höll ett så fint tal. Att hon fortfarande är på topp efter så många år förvånar henne tydligen. Inte mig så mycket – hon är ett pro! Som ni kanske minns jobbade vi ihop med Glitter-kampanjen förra hösten så jag vet hur hon är att jobba med – FAB.

Social Media Party - 151205

Jag tycker det är SÅ bra att den personen som sitter på bloggtronen i Sverige är just ett sånt proffs och driver branschen i rätt riktning. Hon förtjänar all sin framgång.

Social Media Party - 151205

Jag pratade även med de här pinglorna, Kissie och Keela, så sköna tjejer. Kanske får ni höra dem i Bloggbusiness framöver, vem vet? 😉

Social Media Gala - 151205
Foto: Herman Caroan

Som “avec” bjöds det på Hot Shots, jag drack typ tre stycken lite väl snabbt och sedan dansade jag lite innan det var dags för tanten att ta sina onda fötter och dra sig hemåt. Tack Puck och gänget för en grym kväll!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Rivningvlog!

Det är SÅ kul att se hur pepp ni är på min renovering och TACK för alla tips och tankar kring hur jag ska gå

Tips från Influencercoachen - episod 5

Vad är en microinfluencer?

Vad är en microinfluencer egentligen? I det senaste avsnittet av min videoserie “Tips från Influencercoachen” reder jag ut både det här hypade begreppet och förklarar

En titt in i mitt nya hus!

TACK för alla hurrarop och grattis på inlägget om att jag köpt hus! Det känns helt sjukt och jag kan fortfarande inte riktigt fatta att

29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – “Yrke: