Som en krossad spegelbild

Som en krossad spegelbild

C blockade mig från sin MSN igår. Han klarar inte av att se mig logga in, se mina meddelanden bredvid mitt namn, att vara så nära men ändå så långt borta. Jag gjorde det härom dagen. Jag blockade honom inte utan jag tog bara bort honom från min kontaktlista, han hade fortfarande mig kvar. Så igår dök han upp och frågade hur det var med mig. Mitt statusmeddelande ”NOT in the mood for love” hade tydligen fått honom att undra om allt var okej. Så jag addade honom igen. Big mistake. Hans bild dök upp i meddelandefönstret, bara det sköt pilar genom min rygg. Hans ord stack som knivar. ”Jag mår skit rent ut sagt”. ”Jag kan inte sluta tänka på hur vi hade det”. ”Du har sårat mig så otroligt att jag inte ens vet om jag kommer få ordning på mig själv igen”. När han loggade av så grät vi båda två. På var sin sida internet, i säkerheten bakom var sin dataskärm. Och jag känner mig mer otrygg än någonsin.

Trygghet är inte ett ord som existerar i M's värld. Ett felsteg och man är ute i kylan. Jag trodde igår att jag var det igen. Tydligen så missförstod jag, jag var bara ute i hallen, inte hela vägen ut. Men den lilla trygghet jag fick av orden ”det är dags att du börjar ta mig för givet” försvann. På något sätt känner jag att jag förtjänar det. Jag har lyckats såra mer det senaste halvåret än vad jag någonsin trodde att jag var kapabel till.

Samtidigt är detta precis vad jag behöver just nu. Enkelhet. Så länge man håller känslorna på avstånd så kan man inte bli sårad. Right? So please, spare me the lectures. Jag har tillräckligt mkt i huvudet som det är.

2 svar

 1. Ja du…I alla relationer sårar man, oavsett vad man vill och vet.
  Jag känner inte dig så jag har verkligen ingen rätt att tala om vad du ska göra, hur du ska leva. Men jag kan på håll få känslan att du sårar och straffar dig själv onödigt mycket.
  Försök omge dig med människor du litar på, som vill dig väl och får dig att må bra. Inget annat.
  *suckar*
  Det finns mycket att säga, men den rätten har jag inte.
  Ta hand om dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är ”äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och

Svenskarna och Internet 2022 – Min analys

Svenskarna och internet är en årlig undersökning som Internetstiftelsen genomför och har gjort sedan 2010. Datan samlas in i januari och februari och den 11

Fotoäventyr i regn och rusk

De här bilderna kändes så underliga att publicera när det var sådär frostigt och magiskt förra veckan men nu är vi tillbaka till regn och