Som foten i fotsmycket

Som foten i fotsmycket

Jag fick praktikplatsen som jag pratat om tidigare, så nu kan jag avslöja lite detaljer!

Jag kommer att praktisera fyra veckor i juli och augusti på Bianco här i Borås! Passar det inte som fossing i stilettklack så säg! 🙂 Så har ni vägarna förbi Borre runt den tiden så tycker jag ni ska kika in och köpa lite vackra fotsmycken av mig.

Ett stort steg i rätt riktning. Det känns jättebra att äntligen få aktivera sig lite. Och att umgås med skor hela dagarna är ju som bättre än att.. ja.. umgås med många andra döda ting.

Det är midsommarafton. Klockan är 23. Jag bloggar från min nybäddade soffa/säng, tittar på ”Blommor av Stål” och syster yster ligger bredvid och knaprar chips. Jag fick iaf lite jordgubbar.

Jag messade C innan. Önskade en trevlig midsommar. Inget svar. Jag vet inte vad det betyder. Men jag mår illa. Fruktansvärt illa. Jag kommer drömma mardrömmar inatt. Om han som skulle vara drömprinsen. Och vad min drömprins gör i Smögen med andra prinsessor.

Jag behöver inga blommor under kudden för att veta vem min prins är.

8 svar

  1. Jag har läst dina inlägg om det som hände mellan dig och C, men jag har nog inte kommenterat tror jag? Det låter mycket trist tycker jag. Själv har jag varit i C:s position. Det är svårt att lita på någon igen, men jag hoppas verkligen för din skull att ni reder ut detta! Kram stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bokmässan 2018

Tack Bokmässan!

Foto: Madeleine Wejlerud Vilket jädra kalas! Det är måndag och jag är fortfarande helt golvad efter alla intryck, alla otroligt inspirerande samtal och alla lovord

Fotografering för Social Brand Lab!

Häng med på hur det gick till när promotionmaterialet för Social Brand Lab blev till – från fotografering till grafisk design.