Someone else to call your lover…

Someone else to call your lover…

Jag svär. Jag tror mitt hjärta stannade en liten stund. Sitter och pratar med en kompis till C på msn och han meddelar att C har träffat någon. En tysk tjej där han jobbar nere i Deutchland. Hur seriöst det är har jag ingen aning om. Men illamåendet jag känner är i det allra verkligaste laget.

Det var länge sedan jag grät nu men här rinner tårarna nu obehindrat. Fanfanfan. Det förklarar varför han inte svarar på mina sms eller mail. Han har gått vidare. Och jag sitter fast på samma ställe fortfarande.

Är det nu jag ska släppa taget? Hur i helvete gör man det? Fanfanfaaaan.

10 svar

  1. Jag vet verkligen hur du känner dig och det är pure hell! Det hjälper inte att man anade att den dagen kanske skulle komma och det är klart att det inte går att släppa taget på kommando bara sådär. Du känner som du känner och du har all rätt att vara ledsen! Kan inte göra så mycket annat än att skicka en stor styrkekram!

  2. Fy faan. Vet inte ens vad jag ska säga 🙁 Du såg ju mig i lördags bara vid TANKEN. Nu kanske det är en reality i mitt fall också, ingen jävel som vet.

    Vaför ringde du inte??? Ring när du vaknar. Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mittåkläppen

Topptur till Mittåkläppen

Numera kan jag titulera mig bergsbestigare. Kläppklättrare. Fjällskuttare? Jag har i vilket fall som helst bestigit en form av kulle som är 1212 möh. Och

Hela Övik

I början av mars kom Maria från Örnsköldsviks Allehanda, vår lokaltidning, hem till mig för att göra ett ”hemma hos”-reportage. Det var väl ungefär det

Mars och ljuset i tunneln (vår!)

Nu är det dags att sammanfatta ännu en månad som känns som att den inträffade för en mindre evighet sen – mars! Jag tänker varje

Angeliqa

Sedan jag förra veckan fick reda på att Angeliqa inte finns längre har jag befunnit mig som i ett vacuum. Det känns som att allt