Sometimes love just ain’t enough…

Sometimes love just ain’t enough…

Jag avslutade precis allt med C. Jag kan inte göra detta just nu. Kan inte satsa allt på en annan människa när jag inte vet var jag har mig själv. Jag står inte tillräckligt stabilt på mina egna ben för att inte luta mig mot honom och den trygghet han erbjuder. Och gör jag det är risken stor att jag glider tillbaka in i alla de gamla mönstren och sårar honom ännu mer än vad jag redan gjort.

Så jag drog mig ur. Satt mittemot honom på vårt gamla kontor och var så ärlig jag kunde. Det skar som knivar i mig. Tårarna rann över mitt ansikte som de flödade i hans blick.

Nu är inte rätt tid för oss. Är det meningen så kommer känslorna finnas kvar när mina ben är starka nog att bära mig.

Älskar dig.

15 svar

 1. Förmodligen har du tagit helt rätt beslut, men även dom rätta besluten kan göra ont som fan! Fortsätt din resa, fortsätt vara rädd om dig själv och om dom du älskar. Låt kärleken vila, den är stark, den klarar sig själv ett tag. När tiden är mogen….come what may!!! Stor kram!

 2. Åh vad starkt gjort av dig!! Önskar att jag hade hälften av din styrka. Det kommer gå jättebra för dig, det är jag övertygad om. Sköt om dig! *kram*

 3. Kram! Om det inte känns rätt så ska man inte fortsätta något! Detta måste ha varit oerhört jobbigt att göra, men säkert nödvändigt! Du är stark! Hoppas du hittar dig själv snart!

 4. …tror du har drabbats av ”singel-felet”. Har varit med om fenomenet själv (varit alla 3 personer (den som vill va singel, den som blir lämnad pga felet och den som felet begås med)), och det är inget man kan göra nåt åt, bara att låta det passera. Du lär märka om några månader, när det inte är lika roligt längre… Lev livet nu, men C kommer du knappast kunna få tillbaka.

 5. Vill bara säga att jag tror alla hanterar separationer på olika sätt. Det finns inga generaliseringar i sorg – var och en går igenom olika faser på olika sätt. Att våga släppa taget är mycket modigt och kräver ofta mer styrka än att stanna kvar i en relation när man inte mår bra. Oavsett anledningen till att man inte mår bra!

  Utmanningsdepression kräver otroligt mycket av den som drabbats och otroligt mycket av dom som står nära den som drabbats. Men man kan läkas och bli hel – man kan våga älska och bli älskad igen! Men resan börjar med att må bra i sig själv och inte genom andra. Du är på god väg, Linda! Det tror jag C också förstår och respekterar, även om han blivit sårad tidigare. Fortsätt vara rädda om varandra, hoppas ni finner styrka i vänskapen!

 6. Detta är den svart/vita sanningen:

  Vi träffas på måndags kväll och bestämmer oss för att försöka igen. Jag säger att jag inte vill att du ska umgås med Vara-killen.
  Eftersom ni smådejtade.
  Du skriver ”Tyvärr så är jag rädd att jag förlorat en person som kunde blivit en mycket god vän i processen.”
  och jag antar att du släpper honom.

  Du festar med killen ändå på lördagen, fast du vet att jag ogillar det men va fan ska jag säga? Jag kan ju inte förbjuda dig o träffa honom.

  Du låter han sova över från lör-ons , kommer hem till mig och säger ”att det inte känns rätt.Jag får dig o gå in i samma möster”,
  du åker tillbaka hem och fortsätter och umgås med honom…
  Som du inte säger till mig utan att jag får själv redan på att han varit där pga att jag åkte hem till dig
  och ertappade er. Är det och vara ärlig?

  Fattar du hur jag känner mig efter ett sådant avslut? Det är det sättet som gör mig så ledsen och förbannad. Inte
  att du vill ha mer tid, det hade jag kunnat ta.

  Du säger att du älskar mig, men behandlar man verkligen någon man tycker om på detta sätt?
  Så du Linda, och ni andra som läser denna blogg inser nog att jag inte har så mycket tillövers för dig nu så
  som du har behandlat mig. Kommer aldrig att kunna förlåta dig för detta. Over and out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka fyra

HEJ bloggkompisar! Hur mår ni? Jag vet, jag ligger så rackarns efter med bloggen och har också en liten bloggexistentiell kris just nu (jag har

7 saker jag vill förändra som politiker

Det är tre veckor till valet och om du redan är överväldigad av alla affischer, debatter och slagkraftiga rubriker – jag hör dig. Så jag

90. Att våga göra folk förbannade med Alejandra Cerda

Med sin tydliga nisch och sin engagerade målgrupp är Alejandra Cerda är ett perfekt exempel på en micro-influencer. Hon är inte rädd för att stå för sina åsikter och driver sina kanaler under namnet Jandi heart eco och skriver främst om hållbarhet och …