Sommarnyheter från Dior 2016

Sommarnyheter från Dior 2016

Dior pressutskick SS2016

För några veckor sedan fick jag pressutskick från Dior med några av vårens och sommarens nyheter. Det är förmodligen det lyxigaste pressutskick jag fått hittills i produktväg! Verkligen lilla julafton.

Ska vi kika lite närmare på produkterna?

Dior pressutskick SS2016

Från vänster:

Diorshow Maximizer 3D

En mascaraprimer som man ska innan sin vanliga mascara. Den ger mer volym (upp till 3 ggr!), vårdar och böjer fransarna. Kostar 340:- och släpps imorgon!

Dior Lip Glow Pomade

Det här är Diors variant på de populära läppoljorna. Den ser ljusrosa ut men jag uppfattar inte att den har någon färg alls på läpparna, bara lite härlig glans. Inte alls klistrig utan känns faktiskt återfuktande, perfekt som vardagsläppis. 365:- och redan en favorit!

Dior Addict Ultra-Gloss

Härligt läppglans med fantastiskt färg, blir inte kladdigt och färgen håller i sig ett bra tag. Gillar det massor! Glosset kommer i 18 färger och kostar 315;-.

Dior pressutskick SS2016

Diorshow Mono

Härligt pigmenterad skugga som kommer i 18 olika nyanser som både glitterskuggor, skimmerskuggor och matta skuggor. Den här kommer bli partyskuggan nummer ett känner jag, älskar blå skuggor! Den här härligheten kostar 305 kronor och kommer ut i butik imorgon.

Dior pressutskick SS2016

Dior Vernis Polka Dots – 002 Confettis

Dior släpper tre nagellackskit med två minilack och ett ”dottingtool” som man lätt kan göra prickar på naglarna med. Tyvärr blev jag inte överdrivet imponerad av nagellacken, de skavdes av bara inom några dagar. Dock älskar jag dot-verktyget. Kitet kostar 310 kronor. 

Vad tycker du om nyheterna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 27.

Snor som på den gamla goda bloggtiden Sandras koncept och tar en veckans. Veckans blomma: Pion. Kanske min favoritblomma of all time och nu blommar

Nyår

2017 – En årskrönika

Gott Nytt År! Det är bara timmar kvar av 2017 och hög tid att summera året! Det har varit ett bergochdalbaneår, minst sagt. Men det

LindaHornfeldt.SE

Min nya sajt är live!

Inlägget innehåller reklam ÅH som jag kämpat de senaste veckorna! Men nu är den äntligen live – min nya sajt – lindahornfeldt.se! Ett bra tag

Jag har ADHD

Jag har ADHD. Vilken konstig mening att skriva. Men samtidigt fullständigt naturlig. Jag fick min diagnos i förrgår och försöker för fullt att bara landa