Sommartider hej hej, sommartider!

Sommartider hej hej, sommartider!

Klockan fram en timme och jag bak en timme i min sömnkvot, men det ska nog gå ändå! En iprén bara så är jag ready to roll igen!

Det blev efter mycket dividerande i kön till Kellys en mycket trevlig kväll! Kanske ett smått otippat ställe för Glam-moi, men jag trivdes rätt bra och det fanns gott om ögongodis, även det väldigt otippat! Jag hade räknat med långt hår, nitar och tatueringar, vilket det iofs det fanns rätt mycket av med. Lite blinkande och winkande blev det, men inte mer och det passade mig utmärkt.

Jag drog mig hemåt vid ett-tiden med McD i magen och efter en liten tupplur på t-banan (jag svär, jag snarkade!) så bäddade jag ner mig runt halv två snåret. Att sedan Mathias ramlade in vid halv fyra och började babbla i mitt högra öra samtidigt som jag försökte sova är en annan historia. Det är mysigt att sova med en kille, kramas lite, även om det bara är en kompis. Kanske speciellt när det är en kompis.

Off to work! Ciao!

3 svar

  1. Ååh, Kellys.. det var mitt stamställe under ett bra tag (och jag är INTE den ”vanliga” Kellystypen!). Där har jag hittat mången kramsällskap också 😉 Ha en bra dag på jobbet!

  2. Kellys är faktiskt ett ställe även jag gärna hamnar sådär när Mest har stängt. 🙂 …och endel ögongodis har jag oxå sett där ja, både med och utan tatueringar o sånt headbanging tillbehör. Ångrar faktiskt fortfarande att jag inte ringde dagen efter till sötnosen med Turbonegro tröjan som prompt gav mig sitt telefonnummer på trottoaren mitt i natten.

    Nåja, inte gråta över spilld mjölk kanske…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Är Instagram DÖTT?

Är Instagram dött??

Det är inte direkt någon nyhet att den största “fienden” (som egentligen inte är en fiende men det kan vi prata om lite senare) i

7 saker jag vill förändra som politiker

Det är tre veckor till valet och om du redan är överväldigad av alla affischer, debatter och slagkraftiga rubriker – jag hör dig. Så jag