Söndagskalas i solen

Hej Övik! I söndags när jag anlände var du himla trevlig och välkomnande och bjussade på strålande sol och nollgradigt, värsta lyxen! Nu så här på onsdagskvällen är jag råförkyld och det blåser kuling så jag tycker att vi fokuserar på söndagen istället.

Höglandssjön med Jenny

Solen sken som sagt och Jenny, Maria och jag bestämde oss för en redig långpromenad runt Höglandssjön (båda sjöarna för de som bryr sig).

Höglandssjön med Jenny

Efter den 1,5 timme långa promenaden slog vi oss ned i solen och avnjöt lyxfika och kaffe i solen. De här två vuxna personerna (inte jag) hade packat ner kaffe i termos, hemgjorda chokladbollar, bullar och till och med mjölk till kaffet. Inte för inte jag kallar Jenny för “mommy”, här finns det resurser! Jag efterfrågade även vatten och servetter och fjoff bara så fiskade de upp det ur sina väskor. Så jädra skillade!

Höglandssjön med Jenny

Jenny fyllde år och firade med att bjussa på prover från vårasken som går att beställa i dagarna. Den gula citronpralinen var en riktig höjdare!

Det är sådana här dagar som hamnar i arkivet. Som är sådär perfekta med goda vänner, höga skratt och sol på nosen. Tack livet för sådana dagar!

// 21/100

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

När blir man som influencer en sellout?

“Sellout” är ett ord som slängs runt rätt frikostigt när det kommer till influencers. Många stora profiler får höra att de är “sellouts” på vartannat

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.