Söndagsloppisfynd

Det har varit en alldeles lysande helg. Igår var en sådan där dag som slutade på ett helt annat ställe än den började och det på ett mycket bra sätt. Jag tog typ en miljon bilder igår så det kommer ett mastodontinlägg senare.

Men först vill jag visa mitt senaste fynd i min ”gamla böcker”-samling. Jag har så smått börjat samla på gamla böcker som mest ska stå och se vackra ut i min fina retrobokhylla. De två understa köpte jag på Erikshjälpen när jag var i Göteborg förra månaden, och den översta, med skinnband, hittade jag på Hötorgsloppisen tidigare idag. 15 riksdaler fick jag ge för lyriksamlingen från 1927. Mer ammunition inför nästa poesitramz kanske?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vem överlever i influencerbranschen?

Jag får ofta frågan om influencerbranschens framtid. Vilka kommer överleva i en bransch som förändras så snabbt, där konkurrensen blir hårdare varje dag och där källan till den primära inkomsten för många – annonsören – fortfarande inte riktigt har fattat styrkan i influencer marketing.

Bland myggen i Dalarnas skogar

Där i början av juni tog jag bilen och åkte iväg på äventyr. Målet var Dalarnas djupaste skogar i närheten av Rättvik. Där skulle jag

Det blir bättre imorrn.

När jag gick och la mig igår tänkte jag ”det blir bättre imorrn”. Men jag vaknar med samma ångesttyngd över bröstet. Samma ont i magen