Söndagstävling: Nagellack från Viva La Diva!

Söndagstävling: Nagellack från Viva La Diva!

Viva La Diva

Så här på söndagskvällen tänkte jag att vi skulle dra till med en lättsam tävling!

Jag tänkte lotta ut ett paket bestående av tre nagellack ur vårkollektionen från Viva La Diva i färgerna Miami Vice, Hotspot och Ocean Drive. Allt du behöver göra för att vinna är att lämna en kommentar i kommentarsfältet! Det verkar väl till och med söndagsenkelt? I slutet av veckan drar jag en vinnare.

Seså, tävla på nu! Lycka till!

8 svar

  1. Lacken ser riktigt fina ut! Härliga vårfärger! Självklart måste man ju vara men och tävla då 😉
    Tänkte även säga att det är kul att hänga med på din resa som nybliven egen företagare! Inspirerande! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

109. Om vikten av integritet som influencer med Amilia Stapelfeldt

Du kanske känner igen henne från Big Brother eller hennes video om antivaxxers som gick viral på Instagram härom veckan? Trots detta ärAmilia Stapelfeldtallt annat än van att stå framför kameran.Med en bakgrund som politiskt aktiv …

Oktober i en liten ask

Hej nu hoppar vi in i tidsmaskinen och åker tillbaka till oktober en sväng. I oktober kom mörkret på riktigt och med det – det

En effektiv morgon i sängen

Hallå tisdag! Hur mår ni? Själv har jag jobbat hemma idag och försökt hämta mig efter de senaste veckornas in-i-kaklet-jobb. Jag hade tänkt ta några

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!