Spritrea på Rådhuset!

Spritrea på Rådhuset!

Det blev utgång trots allt igår, Moppet blev piggare framåt kvällen så hon kastade sig på ett tåg och mötte upp mig och Penny på Rådhuset där de, OS eller något till ära, reade ut spriten, ett glas vin kostade bara 19 kronor! Och detta varje dag ”fram till 02” (alltså hela kvällen)! Jag undrar vem där inne som har fått OS-dille?! Men det verkar funka iaf, stället var så gott som fullsatt!

Ett försök att anamma ”hög-midja-modet”. How did I do?
Rött linne, MQ
Väst, Vero Moda
Cityshorts, H&M
Bälte, Lindex
Mönstrade strumpor, Lindex
Stövlar, Betty Blue

Njut av fler bilder från kvällen här!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min helg: solkatter, husfix och kristaller

Häng med på min helg (förra helgen) från fredag morgon till söndag kväll. Nu kör vi! Åhhhh helgmornar alltså (ja, jag räknar fredag som helg).

74. Hanna Wendelbo-Hansson

Hanna Wendelbo-Hansson är designern och formgivaren som, efter att ha klättrat till toppen av karriärstegenpå ett av Sveriges största tapetföretag, hoppade av tjänsten som Creative Director och blev egen företagare med blomsterpill bland tjän…

Skicka mig listan!

10 anledningar att jobba med influencers

Jag får ofta frågan ”vad är grejen med influencers”, en fråga som både företag som vill jobba med influencers – men även influencers som vill

Lite vardagsglädje med Jossan & Vanja

Förra måndagen fick jag spendera en alldeles fantastisk timme med två av mina favoritpersoner i den här sociala medier-världen. Nämligen Josefin och Vanja! De här

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!