Spritrea på Rådhuset!

Spritrea på Rådhuset!

Det blev utgång trots allt igår, Moppet blev piggare framåt kvällen så hon kastade sig på ett tåg och mötte upp mig och Penny på Rådhuset där de, OS eller något till ära, reade ut spriten, ett glas vin kostade bara 19 kronor! Och detta varje dag ”fram till 02” (alltså hela kvällen)! Jag undrar vem där inne som har fått OS-dille?! Men det verkar funka iaf, stället var så gott som fullsatt!

Ett försök att anamma ”hög-midja-modet”. How did I do?
Rött linne, MQ
Väst, Vero Moda
Cityshorts, H&M
Bälte, Lindex
Mönstrade strumpor, Lindex
Stövlar, Betty Blue

Njut av fler bilder från kvällen här!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Serier jag följer i juli

När jag inte jobbar så plöjer jag serier, det är ett välkänt faktum (eller?). Så jag tänkte att jag lånar Sandras koncept och så kikar

Vitsippans dag

Vitsippans dag

För sisådär två veckor sedan var jag och familjen till Brynge Kulturområde i Sidensjö. Där skulle man nämligen fira Vitsippans Dag med en massa lokala