Sticka för brinnande livet måste jag nu

Sticka för brinnande livet måste jag nu

Nu har jag lyckats slänga in en ”Dagens Lindis” här på sidan med. Dutti idiot. Så ”daglig” vet jag inte om den blir, men jag ska försöka. Det kan dock bli lite boring om jag bara sitter hemma i sweats och surfar, inte så rå-sexay direkt.

Både Färjestad och Frölunda vann så båda pojkarna blev glada i slutändan. Det var en fasligt stoj där ute i vardagsrummet. Finalen(erna?) blir nog mer dramatiska. Jag får sitta i sån ”Ivanhoe” rustning i mitten och försöka avblåsa utbrott från båda lägren. Jag måste ju hålla på Frölunda iaf. Lite tyst och försiktigt i min rustning. Måste ju vara trogen min man.

Nu ska jag återgå till min stickning och ”24”. Jag hade ju missat att Elfsborg-Blåvitt matchen var nu på måndag. Jag trodde jag hade en hel vecka på mig. Men icke. Så nu blir det till att sticka tills fingrarna blöder. Men först måste jag välja outfit inför imorgon. Viktigt. M-m.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kommunikatörsdagen

Mina nio bästa föreläsningstips

Att föreläsa är förmodligen en av de saker jag älskar mest med mitt jobb. Det och skapa content hamnar högst upp på listan av de

Tankar kring en tid som var då

Ikväll har jag tagit en lång och melankolisk promenad down memory lane. Det är konstigt hur händelser som i sig inte verkar så omvälvande öppnar