Så var man på väg hem från huvudstaden igen då. Tillbaka till Sveriges framsida igen. Eller baksida. Beroende på vem du frågar.

Jag är så trött, men nu har jag faktiskt betalat för två timmars internet och då ska det utnyttjas!

Varför blir alltid spontana fester roligast? I tisdags åkte jag och Soffis hem till Jenny som precis kommit hem från sin Asien/Europatrip för att äta tacos, dricka vin och snacka skit. Runt niotiden mötte vi upp Mathias i Gamla Stan och efter ett besök på Engelen där medelåldern var en generation för gammal (”Det här kommer vara vi om 20 år!!”) och ett ångestfyllt återseende av en specifik trummis, så hamnade vi på Kvarnen vid Medborgarplatsen där vinet flödade samtidigt som vi funderade på Soffis eventuella pedofiliska drag (”Lammkött!”).

Det blev en galen natt med alldeles för lite sömn och livsnjutande på hög nivå. And we like it.

2 svar

  1. Ja det är sant. De spontana festerna blir alltid roligast!
    Va kul att du ser precis likadan ut på alla 3 bilderna. Samma blick och ansiktsuttryck. Bästa sidan? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kika in i mitt hönshus!

Här sitter jag och ser nöjd ut. 😊 Varför undrar du kanske? För att mitt hönshus äntligen är klart! 🐓⁠ Häng med och kika på hur jag inrett mitt hönshus!

MEG

Min bok ska vara klar idag. Så här sitter jag nu med panik och skrivkramp och mindervärdeskänslor och försöker klämma ur det sista ur den

En stund i en annan verklighet

Härom dagen åkte jag hem till min kära vän Jenny och hennes fina lilla familj. Vi pratade om livet och tog en drink (eller fyra)

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!