Stoltheten över mina vänner

Bästa gänget – Sanna, Sara, jag, Lina & Carin

Idag fyller en av mina bästa vänner, Carin, år och drog ihop gänget för våffelbrunch på Älskade Traditioner. Det är inte överdrivet ofta vi ses det här gänget så att under några timmar få prata ikapp, skratta och dela huvudbryn var så värdefullt.

Jag finner mig själv väldigt sällan vara helt närvarande i sociala situationer. Det känns som att jag mer eller mindre alltid är lite disträ och lite stressad över att komma vidare till nästa grej. Men inte idag. Idag kände jag mig lugn, uppmärksam och genuint intresserad av vad mina vänner hade att dela med sig. Och just för att jag på sistone varit väldigt stressad så var jag så glad och tacksam för att jag verkligen kunde vara helt närvarande utan att bli distraherad. Jag hade kunnat sitta kvar och hängt med dem minst en timme till.

Jag är så jädra stolt över mina vänner. De är alla så galet imponerande. De har coola jobb och de lever aktiva liv på sitt sätt, med en strävan efter att vara sanna mot sig själva. De kompromissar inte bort sin egen lycka utan sitter verkligen i förarsätet i sina liv. Och det beundrar jag hos dem. De skapar sina egna liv och tar kontrollen över sina beslut utan att lämna saker till slumpen.

De säger att man blir som man umgås. Det hoppas jag verkligen.

// 5/100

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Det där med att vara i förarsätet av sitt eget liv. Jag känner igen det så väl! Varför ska det vara så svårt att få till? Det är ofta jag kommer på mig med att agera som att jag är någon bifigur i någon annans film.
    Vart kommer det ifrån rent psykiskt? Det är ju inte som att vi går runt och är huvudrollen i någon annans film.
    Jag ska fan ha en oscar för min prestation i mitt eget liv kan jag tycka 🙂 Best leading actress!

  2. Jag känner precis som du när jag är i socialasammanhang. Ja, inte socialamedier då utan då man ska umgås. Kanske inte med mina få allra närmaste vänner men annars. Och det är så viktigt att verkligen ta sig tid för sina vänner och härligt när man nu gör det. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Helgvlogg – vinet smakar gödsel?!

En gammal hederlig helgvlogg där jag och min vän Jenny åker till Umeå, går på spännande möte, äter sjukt god middag, dricker gödselvin och går

Vlogg: Kontorsmakeover!

ÄNTLIGEN! Efter att ha bott i huset i ett drygt halvår har jag äntligen fått ordning på kontoret. Häng med när jag flyttar om, packar

Angeliqa

Sedan jag förra veckan fick reda på att Angeliqa inte finns längre har jag befunnit mig som i ett vacuum. Det känns som att allt