Stulen bandbredd och gratis glögg!

Stulen bandbredd och gratis glögg!

Som jag trodde. Idag mår jag illa. Men man får väl skylla sig själv när man slänger i sig 50 points på ett bräde. Jag hade ingen aaaning att kalvsylta var en sån fettbomb. Och nu när jag tänker efter så glömde jag tom att räkna med prinskorvarna och köttbullarna. ”Jaja, vi säger 60 då, sa kossan.” Idag blir det inget slarvande för jag VILL se resultat på måndag!

Google Images är tjuvar. Det har snott en massa bandbredd från mig och det var därför sajten låg nere igår. Den här, samt tre-fyra andra som jag driver. De tyckte att de skulle direktlänka till alla bilder på s-j.com och därmed drog de upp min bandwidth på över 150 GB. Det är MYCKET för er som inte kan så mkt dataspråk. Så nu får jag betala för stulen bandbredd. Mumsigt.

Idag ska jag och C ta på oss en massa kläder och gå på Borås Djurpark, de har Lussepromenad och bjuder på glögg! Ska bli mysigt. Hela stället ska vara upplyst av marschaller. Vi går nog när det blir lite mörkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ögeltjärnsberget

Minivandring till Ögeltjärnsberget

Om du vill avnjuta skog och natur och en makalös utsikt i Höga Kusten men inte nödvändigtvis vandra jättelångt eller anstränga sig supermycket så har

Vinter i oktober

Vi se det snöar! Igår blev det vinter här i Eldsmark! Från ingenstans var det helt plötsligt två decimeter snö och full vinter. Det snöade

En helg med händerna i jorden

Nånstans i mitten på maj började mitt hem se ut så här. Och jag började få lite panik. För när plantorna liksom når upp i