Stulen bandbredd och gratis glögg!

Stulen bandbredd och gratis glögg!

Som jag trodde. Idag mår jag illa. Men man får väl skylla sig själv när man slänger i sig 50 points på ett bräde. Jag hade ingen aaaning att kalvsylta var en sån fettbomb. Och nu när jag tänker efter så glömde jag tom att räkna med prinskorvarna och köttbullarna. ”Jaja, vi säger 60 då, sa kossan.” Idag blir det inget slarvande för jag VILL se resultat på måndag!

Google Images är tjuvar. Det har snott en massa bandbredd från mig och det var därför sajten låg nere igår. Den här, samt tre-fyra andra som jag driver. De tyckte att de skulle direktlänka till alla bilder på s-j.com och därmed drog de upp min bandwidth på över 150 GB. Det är MYCKET för er som inte kan så mkt dataspråk. Så nu får jag betala för stulen bandbredd. Mumsigt.

Idag ska jag och C ta på oss en massa kläder och gå på Borås Djurpark, de har Lussepromenad och bjuder på glögg! Ska bli mysigt. Hela stället ska vara upplyst av marschaller. Vi går nog när det blir lite mörkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min juli-hemester

Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur

Att coacha en deltagare i årets Robinson

Hanna är en av deltagarna i årets Robinson! Och en av mina coachingklienter! Hanna mailade mig i oktober förra året på jakt efter en coach.

36 timmar i Stockholm

Förra veckan satte jag mig på tåget mot Stockholm för första gången sedan jag flyttade till Övik. Det kändes lite underligt, speciellt i och med

Att stå på scen bland folk igen

2018 kom min primära inkomst från föreläsningar. Jag reste land och rike runt och pratade om influencer marketing och det var skitkul (om än lite