Tack för ert stöd!!

Tack för ert stöd!!

Sedan jag bestämde mig för att stänga Lindisen och flytta vidare hit till Scr3wed har jag fått ett helt gäng med mail från trogna läsare som vill fortsätta följa med på min resa genom livet. Det är helt överväldigande att inse att det faktiskt finns många underbara människor där ute som läser och håller tummarna för mig. Jag vill bara tacka er allihopa, speciellt ni som kommenterar och uppmuntrar mig eller hytter med pekfingret åt mig, men även ni lurkers som passivt visar ert stöd genom att läsa. Men se till att börja kommentera nu! 😉

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka bli människa igen, sedan ska jag följa med, en numera smått inneboende, Mathias ner till apoteket så att han får penicilin för sin elaka halsfluss. Sedan ska jag gurgla saltvatten som en dåre så att jag inte drar på mig skiten med.

Sedan måste jag ringa på praktik. Fy fan va jag inte har lust.

4 svar

  1. Jag är så nöjd att jag fick följa med till din nya adress 🙂

    Älskar ditt sätt att skriva och känner ofta igen mig. Dock är jag inte lika bra på att sätta ord på saker och ting, så det är nästan lite terapi för mig att läsa ibland.

    Lovar att jag ska bli bättre på att kommentera.. 🙂

    Kram till dig.

  2. Åh, här är du ju!! Jag har försökt komma in på din gamla blogg i evigheter (känns det som iaf). Har ju missat flytten och kom över din nya bloggadress av en slump. Tjo ho!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Serietips för en regnig semestervecka

Den här sommaren är ju lite som mitt relationsmönster – ambivalent (lyssna på senaste avsnittet av ”Vad fan håller jag på med?!” så fattar du

Målen för 2020 – hur gick det?

Tjena tjena 2021! Hur är läget?! Här i mitt liv är det söndag den 3 januari och jag känner att det varit PERFEKT med långhelg

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!