Vlogg: Julafton 2019!

God fortsättning hörni!

Här kommer min väldigt kvickt hopklippta julvlogg (klapp på min egen axel pga vanligtvis såååå seg med klippningen).

Min julafton i år blev lite tradition och lite nytt! Jag firade först på dagen med mina morföräldrar hemma hos mamma och sedan på eftermiddagen/kvällen med ett REJÄLT julbord hos min lillasyster Anna. Hon hade gjort i stort sett allt själv på julbordet, till och med senapen! 🙌🏻

Favoriterna på julbordet var mammas kalvsylta (alltid #1) med Annas hemgjorda rödbetssallad, sedan hade hon gjort en grym sallad med brysselkål och grönkål (NOM). Och fatost! Och skinkmackan på tunnbröd med senap och äppelmos!

Vilken är din favorit på julbordet?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En stund i en annan verklighet

Härom dagen åkte jag hem till min kära vän Jenny och hennes fina lilla familj. Vi pratade om livet och tog en drink (eller fyra)

Skatteregler för influencers

Skatteregler för influencers

Hur ska du som influencer betala skatt på lön, produkter och annat som du får när du gör reklam i sociala medier? Förvirringen är stor

Bokfest för “Gör skillnad” på Bee urban

Jag var ju i Stockholm förra veckan (igen) och lyckades tajma in besöket med releasefesten av Marias, Emmas och Johannas sprillans nya bok – “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”.

2020 – En årskrönika

Gott nytt år! Det är nyårsafton och här sitter jag med en kopp kaffe och summerar året som gått. Herre vilken röra 2020 har varit.