Vlogg: Julafton 2019!

God fortsättning hörni!

Här kommer min väldigt kvickt hopklippta julvlogg (klapp på min egen axel pga vanligtvis såååå seg med klippningen).

Min julafton i år blev lite tradition och lite nytt! Jag firade först på dagen med mina morföräldrar hemma hos mamma och sedan på eftermiddagen/kvällen med ett REJÄLT julbord hos min lillasyster Anna. Hon hade gjort i stort sett allt själv på julbordet, till och med senapen! 🙌🏻

Favoriterna på julbordet var mammas kalvsylta (alltid #1) med Annas hemgjorda rödbetssallad, sedan hade hon gjort en grym sallad med brysselkål och grönkål (NOM). Och fatost! Och skinkmackan på tunnbröd med senap och äppelmos!

Vilken är din favorit på julbordet?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

September

När jag skriver det här inlägget är det den 18 oktober och den första snön virvlar utanför fönstret. Igår grävde vi upp dahliorna och städade

Nu åker vi!

Jag är ju inte en planerare, som du vet. Detta kan dock leda till lite oväntade händelser, som att man lägger rivning av ett innertak samma vecka som man ska påbörja sin lansering och sedan blir det så att man sitter och jobbar i ett kontor täckt av byggdamm.

Söndagsskogspromenad

Hallå vänner och god söndag på er! På söndagar går jag och Leia i skogen. Det är en tradition som väldigt sällan tummas på så

Kroppshets

När Sara och Katta var här för några veckor sedan spelade vi in ett avsnitt av Saras podcast “Träningsglädje Talks” där vi pratade om kroppshets.