Vlogg: Julafton 2019!

Vlogg: Julafton 2019!

God fortsättning hörni!

Här kommer min väldigt kvickt hopklippta julvlogg (klapp på min egen axel pga vanligtvis såååå seg med klippningen).

Min julafton i år blev lite tradition och lite nytt! Jag firade först på dagen med mina morföräldrar hemma hos mamma och sedan på eftermiddagen/kvällen med ett REJÄLT julbord hos min lillasyster Anna. Hon hade gjort i stort sett allt själv på julbordet, till och med senapen! 🙌🏻

Favoriterna på julbordet var mammas kalvsylta (alltid #1) med Annas hemgjorda rödbetssallad, sedan hade hon gjort en grym sallad med brysselkål och grönkål (NOM). Och fatost! Och skinkmackan på tunnbröd med senap och äppelmos!

Vilken är din favorit på julbordet?

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndag då jag stöpte ljus i Brynge

När mamma fyllde år för några veckor fick hon, i present av mig och Anna, en eftermiddag då vi tillsammans skulle åka iväg och stöpa

November – mörker, firande och hockey?

Årets mörkaste tid har faktiskt inte känts lika mörk i år. Ganska tidigt, redan i oktober, kom den första snön, och sedan dess har vi

En måndagsdejt med Elfvinggården

Glad måndag! Just denna måndag sitter jag och äter hotellfrukost i Stockholm men jag tänkte att vi skulle kika på förra måndagen som spenderades på