En av de finaste högtiderna jag vet är Thanksgiving, och jag är lite ledsen för att vi inte har något motsvarande i Sverige. Jag gillar tanken med att träffa familj och vänner, laga mat tillsammans, äta och dricka gott och lyfta fram vad man är tacksam för.

Jag är tacksam för min fina vän Mark som satte ihop en alldeles egen Thanksgiving till mig i fredags. Egentligen infaller inte Thanksgiving förrän på torsdag men eftersom jag lämnar New York imorgon så tjuvstartade vi lite. Det var underbart, kalkon, stuffing, pumpkin pie, hela baletten. Och fina vänner och alldeles för mycket vin.

Mark skär upp den mumsiga pippin.

Jag var ansvarig för potatismoset. Den bästa biten av middagen om jag får säga det själv.

Tristan var med. Han hade med sig en himla massa vin.

Marks fina vänner var också med.

Till efterrätt blev det dyr-som-guld Paradis-asken jag köpt på Svenska Kyrkan tidigare samma dag.

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Glöggmingel på gräddhyllan

Jag får höra ganska ofta att folk tror att jag lever ett ganska spexigt liv. Flådigt sådär med glam och resor och mingel och tjofräs.

71. Josefin & Vanja

Att Josefin Dahlberg och Vanja Wikströms gemensamma podcast ”Josefin & Vanja” är ett resultat av ett ”fuck it, visst vågar jag”-moment är inte direkt någon överraskning. Varje vecka peppar de här bjussiga entreprenörerna med personliga stories och …

Skicka mig listan!

10 anledningar att jobba med influencers

Jag får ofta frågan ”vad är grejen med influencers”, en fråga som både företag som vill jobba med influencers – men även influencers som vill