Take No Shit

Efva Attling - Take No Shit Efva Attling - Take No Shit Efva Attling - Take No Shit

Efter att BBCON var avklarat kände jag att jag ville ge mig själv en liten klapp på ryggen för ett väl genomfört jobb. Jag tänkte först en ny tatuering men jag är ju väldigt dålig på det här med planering och att boka tid för något gick inte överens med tålamodet så istället styrde jag stegen mot min gamla arbetsgivare – Efva Attling.

Det är numera dryga tre år sedan jag slutade på Attling (jobbade med webb, sociala medier och e-handel där under två år) och sedan dess har jag faktiskt inte varit i butiken på Biblioteksgatan. Så när jag gled in för någon vecka sedan var det bara nya ansikten bland personalen. Självklart var jag tvungen att berätta att jag jobbat där och sno åt mig en update om vad som händer på företaget och vad som var nytt i butiken.

Bland nyheterna finns det här lilla halsbandet som bara är så perfekt. Det är en liten hästsko som det står “Take no shit” på. Delar av vinsten går till BRIS och nu hänger det runt min hals för att påminna mig att jag kan göra vad som helst som jag bestämmer mig för. Ta ingen skit och kämpa på.

Psst, visste ni att Efva även gör parfym, doftljus och brudklänningar? Vilken jädra stjärna hon är alltså, den kvinnan. Så stolt över att ha jobbat med henne.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

12 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skottland – Det blåser på toppen

Efter dryga två dagar i Cairngorms nationalpark i centrala Skottland tog vi sikte söderut, tillbaka mot Edinburgh. På vägen såg vi till att klämma några

Äppelmust på Äpplets dag

Blir det mer höstigt än äppelfest? Gärna i kombination med krispig luft och gula löv så klart, men äpplen i sig är  något som bara

En rumpa.

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag

Första kycklingen är här!!

Förlåt för hemsk bildkvalitet men jag kan inte hålla mig. Första kycklingen är här!!! Den kläcktes igår kväll och det är pickhål på åtminstone tre