Det är äntligen tävlingsdags här på bloggen igen och nu är det är ett presentkort på 500 kronor hos Loveyewear som står på spel! Jag var ju och hälsade på hos Loveyewear förra veckan som ni kanske minns och tro mig, det finns mycket fint att lägga ett sådant presentkort på.

För att vinna denna alldeles eminenta vinst (jag kan fina ord) så har jag en uppgift eller två till er.

1) Gilla Loveyewear på Facebook. Där får ni nyheter och trendtips och andra godbitar vad gäller glasögon.

2) Gräv reda på ett alldeles fabulous par brillor på Loveyewears hemsida och motivera här i kommentarsfältet varför du skulle lägga presentkortet på just den bågen.

Lätt som en plätt! Tävlingen pågår till 30/11 och vinnaren meddelas via mail. Lycka till!

5 svar

  1. Sååå nu gillar jag ju självklart LoveEyeWear på Fejjan och har minsann till och med provat ut bågen ”Ray-Ban RX5184-2012” i brunt 🙂 I flera år har jag använt deras solglajjor, men framför datorn har jag ett par classy Burberry som bara är sååå tråkiga! DÄRFÖR skulle jag lägga mitt coola presentkort på ett par sådana! Pusshej!

  2. Jag skulle vilja vinna presentkortet o då skulle jag omfamna min inre retro-tjej o beställa hem solglasögonen DY4084-3016/13 i brun från DKNY. Jag hade ett par kattiga solglasögon i somras som jag hittade på Lindex och som nu är ganska skeva o repiga. Först kände jag mig nästan lite obekväm som vågade prova något annat än de vanliga wayfermodellerna. Men sen kände jag mer o mer att det verkligen var jag. Så inför nästa säsong tänker jag go for it o låtsas att jag är Jackie Kennedy. Kram!

  3. Jag har naturligtvis gillat LoveEyeWear på Facebook och har hitta mina favoritbågar på deras site: IC M0077-guenther n. graphite. Min lite lätt klumpiga sambo har lyckats sätta sig på mina glasögon( okej kanske lite klumpigt av mig att lämna dom I soffan…) och nu får jag gå omkring med mina gamla gamla fula glasögon. Jag vill mycket hellre fira jul i ett par snygga moderiktiga glasögon!

  4. Nu gillar jag också LoveEyeWear på facebook och har hittat superfina Polaroid PO P8214-A eftersom de är både snygga och praktiska då man är ute i segelbåten och behöver en lins som filtrerar bort farliga strålar. Dessutom har småbarnslivet på något magiskt sätt trollat bort mina solbrillor (misstänker att de kanske ligger nedpackade med barnets kläder) och snart är det vår och solen skiner igen.

  5. Meh, när man sitter och rotar i vem man är och hur man på bästa sätt ska förvalta de gåvor man har så uppmanar du mig att rota runt på Loveyewears sajt och vad hittar man inte, om inte en beskrivning av hur personer jag möter ofta beskriver mig, typ som Karen Walker KW Harvest-black beskrivs; elegant, modemedveten och kaxig med pondus, som inte rädd för att ta plats. 🙂

    Meant to be, ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Odlingssäsongen 2022 är igång!

För ett par veckor sedan låg snön fortfarande på marken och nu är det grönt! Det smäller verkligen bara till när våren kommer och jag

Min Bullet Journal

Jag upptäckte Bullet Journal i slutet av 2015. Hamnade i hörnet av YouTube med ”plan with me”-videos och tutorials och blev kvar där en hel

Min dator har kraschat!

Igår satt jag och skulle uppdatera till senaste operativsystemet på min MacBook Air från stenåldern (ca 2014). Det tuggade på fint tills det plötsligt en