The day off!

10 grader kallt ute idag men solen skiner sådär underbart härligt och viktigast av allt; jag är ledig! Idag blir det en sväng på stan, hem till Jempa och hämta post och vattna hennes blommor, luncha med Monika och så förhoppningsvis få en tvättid ikväll. Det sistnämnda är nog rätt kört dock, får tvätta till helgen.

Hade mitt första PMM (PersonalMöteMmmmmMarabou?) med bossen igår, alla har det i början på månaden för att kolla läget, mycket bra iniativ tycker jag! Han var “mycket imponerad” av min första vecka, att jag lärt mig allt så snabbt och kommit in i gruppen så bra. Känns underbart!

Och så börjar jag planera mitt första stora personalköp. En ny TV. Jag har fortfarande bara min 20-tummare som jag fick i födelsedagspresent 93 (eller nåt sånt) och den vill jag gärna ha i sovrummet efter flytten. Så då blir det nytt i vardagsrummet, lutar åt en Samsung 40-tummare. Jag har bestämt mig att när jag betalat av datorn så blir det en teve. Yes sireee!

Nu blir det frukost och sedan ut i det vackra vädret! Ciao!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Maskrosmarmelad

Maskrosmarmelad (och lite på rabarber med)

Visste du att man kan göra marmelad på maskrosor?? Innan jag var på Klimatklubbens första klimatfrukost där i maj hade jag inte heller någon aning

Vlog: Föreläser i Bukarest

I september blev jag inbjuden att föreläsa på “Influencer Marketing Conference” i Bukarest, Rumänien. Jag fick bo på femstjärnigt hotell och ha en personlig “viskare” på