10 grader kallt ute idag men solen skiner sådär underbart härligt och viktigast av allt; jag är ledig! Idag blir det en sväng på stan, hem till Jempa och hämta post och vattna hennes blommor, luncha med Monika och så förhoppningsvis få en tvättid ikväll. Det sistnämnda är nog rätt kört dock, får tvätta till helgen.

Hade mitt första PMM (PersonalMöteMmmmmMarabou?) med bossen igår, alla har det i början på månaden för att kolla läget, mycket bra iniativ tycker jag! Han var ”mycket imponerad” av min första vecka, att jag lärt mig allt så snabbt och kommit in i gruppen så bra. Känns underbart!

Och så börjar jag planera mitt första stora personalköp. En ny TV. Jag har fortfarande bara min 20-tummare som jag fick i födelsedagspresent 93 (eller nåt sånt) och den vill jag gärna ha i sovrummet efter flytten. Så då blir det nytt i vardagsrummet, lutar åt en Samsung 40-tummare. Jag har bestämt mig att när jag betalat av datorn så blir det en teve. Yes sireee!

Nu blir det frukost och sedan ut i det vackra vädret! Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Herrejösses, det är ett recept!

Älskar när man har vänner som hör av sig och ba ”Linda, är du på kontoret? Vill du ha mat?” Å man ba ”EH JA!”

Kvaved

En sådan där vecka.

Vilken pissig vecka. Sådär, nu har jag satt ribban för det här inlägget. Senaste blogginlägget jag skrev var förra onsdagen. Sist jag postade på instagram

Vlogg: Trädgårdsfix och nya kycklingar!

Välkommen till en ny vlogg! I den här videon har jag Lina och Siv på besök och tillsammans bygger vi dahliastöd och fixar i trädgården.

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!