The Pond

Idag öppnade ”The Pond”, skridskobanan i Bryant Park. Jag svängde förbi innan de riktigt var klara för start och fortfarande höll på att spola isen men här kommer det bli riktigt mysigt när det är igång. Det var även tonvis med små hus uppbyggda i parken, jag gissar att det kommer bli någon form av julmarknad.

Här på The Pond är det gratis att åka skrillor, även om det såklart kostar att hyra skodon om så önskas. På t.ex. Rockefeller Center tar man entré så detta är ett bättre alternativ, åtminstone ur ekonomisk synpunkt.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mitt andningshål

Det har varit en konstig vecka då alla känslor har snurrat runt i kroppen. Sorg, ilska, tacksamhet och en massa kärlek för dem runt mig.

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!

En tisdag-onsdag i London

Jag var ju till London ett par dagar förra veckan och tänkte vi skulle kika lite närmare på det. Jag anlände in till London ganska