There’s no END to the possibilies!

There’s no END to the possibilies!

Att läsa svenska bloggar är så mycket roligare än att läsa engelska, har jag kommit fram till rätt nyligen. Jag har odlat en speciell förkärlek för mode- och skönhetsbloggar, som Fashionista och Lipgloss Bitch och genom dessa blivit introducerad för bl.a. Tradera och As Seen On Screen. Fattar ni hur mycket fina saker det finns där ute på nätet?? Och det är så ENKELT att handla där, bara klick-klick-klick och så har du dessa UNDERBARA fotsmycken hem i brevlådan!

Man kan tro att jag precis hittat internet, men jag har väl inte tänkt så långt att det faktiskt går att köpa annat än cd-skivor där (det var länge sen jag gjorde det nu, jo, jag har även lärt mig vad DC är för något).

Igår bjöd jag på ett coolt Christian Dior bälte på tradera, får se imorgon om jag får det, men det fanns fler likadana, så om jag inte vinner denna auktionen så står jag i valet och kvalet om jag vill ha ett rosa eller ett turkost. Jag har redan ett rosa, flätat bälte från Fait, så ett turkost skulle ju sitta fint. Men det rosa är så guulligt!

Jag har även hittat en locktång som man får stora Hollywood-lockar med, måste ha!! Näst ut på listan av inköp är Niveas BUS spray, köpte H&M:s saltvattenspray igår, ska testas i eftermiddag!

Detta börjar sakta men säkert ta den heeelt oväntade vändningen mot en shoppingblog med. Heeelt oväntat som sagt.. 😉

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kungsträdgården

Nu blommar det!

De är här! Det sannaste av sanna vårtecken – körsbärsträden i Kungsträdgården blommar! Ryktet har florerat ett par dagar om att de mytomspunna rosa blommorna

La Linda till EU-parlamentet?

Igår fyllde jag ju år, som du kanske vet (tack för alla grattishälsningar på alla kanaler, puss!!). Samtidigt firade ju alla andra den enda dagen

Hallå vecka tolv!

God måndag kväll! Sista kvällen i Övik för den här gången och jag sitter och bloggar i sängen medan mamma sussar på andra sidan rummet.