There’s no END to the possibilies!

There’s no END to the possibilies!

Att läsa svenska bloggar är så mycket roligare än att läsa engelska, har jag kommit fram till rätt nyligen. Jag har odlat en speciell förkärlek för mode- och skönhetsbloggar, som Fashionista och Lipgloss Bitch och genom dessa blivit introducerad för bl.a. Tradera och As Seen On Screen. Fattar ni hur mycket fina saker det finns där ute på nätet?? Och det är så ENKELT att handla där, bara klick-klick-klick och så har du dessa UNDERBARA fotsmycken hem i brevlådan!

Man kan tro att jag precis hittat internet, men jag har väl inte tänkt så långt att det faktiskt går att köpa annat än cd-skivor där (det var länge sen jag gjorde det nu, jo, jag har även lärt mig vad DC är för något).

Igår bjöd jag på ett coolt Christian Dior bälte på tradera, får se imorgon om jag får det, men det fanns fler likadana, så om jag inte vinner denna auktionen så står jag i valet och kvalet om jag vill ha ett rosa eller ett turkost. Jag har redan ett rosa, flätat bälte från Fait, så ett turkost skulle ju sitta fint. Men det rosa är så guulligt!

Jag har även hittat en locktång som man får stora Hollywood-lockar med, måste ha!! Näst ut på listan av inköp är Niveas BUS spray, köpte H&M:s saltvattenspray igår, ska testas i eftermiddag!

Detta börjar sakta men säkert ta den heeelt oväntade vändningen mot en shoppingblog med. Heeelt oväntat som sagt.. 😉

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur

Omplanteringssöndag.

För någon helg sedan, när det var vår en liten stund, passade jag och mamma på att plantera om alla blommor som kämpat sig igenom

Gullvik

En vinterdag på havet

Denna söndag! Vilken söndag! Vilken dag! Vilket liv! Ungefär så här euforisk kan man bli av en utflykt, en massa sol och en kaffetermos. Och