Tillbaka till livet och sen till muminland.

 

First things first. Jag har blivit med ny telefon. Efter de mest abstinensfyllda 2 dygn någonsin landade min sprillans nya iPhone 4S på kontoret och jag var hel igen. Att det sedan tog mig en evighet att få ordning på backup och iCloud och fan och hans moster, det är en helt annan femma. Jag trodde dock att alla mina bilder och sms skulle vara borta för evigt, men när jag synkade telefonen mot iTunes så låg allt fram till den 31/12-11 (då jag senast synkade mot iTunes) – meddelanden, appar, bilder  –  kvar! Note to self – synka oftare mot iTunes.

För tillfället är jag i muminland en sväng. Vi ska ha ett butiksöppningsevent här i Helsingfors i morgon så jag är här och jobbar. Fast just nu ligger jag i mitt alldeles underbara hotellrum, efter en toklång, jättevarm dusch, i en frottémorgonrock och twittrar och äter Fazerchoklad. It's a tough job, etc.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag

Fotografering för Social Brand Lab!

Häng med på hur det gick till när promotionmaterialet för Social Brand Lab blev till – från fotografering till grafisk design.

Söndagen som försvann

Sådana här dagar går inte till historien. Det är sådana dagar man faktiskt typ inte minns alls. För jag sover mig igenom dem, alternativt tittar