Tjuvlyssnats Efterfest; The Rundown

Tjuvlyssnats Efterfest; The Rundown

tjuvlyssnat.jpg

Igårkväll gick den av stapeln, årets första stora bloggfest, releasepartyt för Tjuvlyssnat.se's nya bok! Själv var jag inte bjuden på själv releasepartyt utan gick bara på efterfesten, och passade därför på att ta en drink med Daniel innan jag skulle frottera mig med bloggarna. Vi skvallrade, han spelade upp lite nya låtar för mig och så pratade vi flytt. Såklart. Sedan bar det av till flickvännen för honom och jag gick till Ljunggren alldeles själv. Lite pirrigt var det, skulle jag känna igen någon, skulle någon känna igen mig?

Först att hugga tag i mig var Linda K och Sara som hade ätit på Ljunggren innan festen på Weekday. Och Viktoria. Som var där som Viktoria. Hennes bloggidentitet fick jag inte klart för mig, men jag har mina aningar.. 😉

Sedan avlöste bloggkändisarna varandra. Sessan, Glamour-Karolina, Sofia, Sophie, Petra och en hel bunt andra okända ansikten som aldrig blev associerade med varken namn eller bloggurl. Dessutom fick jag en liten pratstund med ena hälften av kvällens huvudpersonsduo, Damon med kvällens snyggaste fluga.

När jag och Sessan stod och bolmade utanför entrén till Brunogallerian kom resterna av gratismaten från Weekday förbispatserandes och jag lyckades nafsa till mig ett kycklingspett. Gratismat passerar mig icke. Mums.

Någonstans mellan killen som liknade Jake Gyllenhaal och dissade mig för en öl och kön in till Kvarnen börjar minnet luckras upp. Jodå, lite full blev jag, av väldigt lite alkohol. Billig i drift eller mest bara vingligt? Jag minns iaf att det var blött i kön till Kvarnen. Me no likey spöregn. En hel del visitkort utdelades och många visste faktiskt vem jag var! ”Ja, du med trean i adressen!”. That's me! Lite småkändis är jag nog ändå. *mallig*

Tack Damon och Gloria för en underbar kväll!

6 svar

  1. Hihi -det blev ett himmla mickel med att bara vara Victoria. Men jag är helt övertygad om att du har rätt i dina aningar 😉

    Trevligt att träffas, om en kort….
    Verkar som det var full fart på Ljungrens -surt att behöva ta tåget hem vid 23 tiden….men vad göra 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: Första veckan i juli

Välkommen att hänga med under en vecka i juli då jag hängde på en bondgård, fixade fransarna, klappade älgkalvar, åkte på loppisrunda och lyssnade på

Den är som åskan som kommer rullande

Det börjar som ett litet litet irriterande stick. Som när den där bromsen bet mig på undersidan skinkan igår. Där i vecket där man knappt

En annorlunda jul

Inget är som vanligt i år men jul blev det ju ändå! Och även fast jag skulle spendera den i stort sett helt själv så