Träffa andra?

Träffa andra?

Tidigare idag fick jag ett samtal från en kille som jag bara träffat ett få par gånger. Han är en kompis till en kompis och vi bytte telefonnummer eftersom han är en grym dansare och vi tänkte höras när vi skulle ut och dansa. Jag fick känslan av att han var lite intresserad av mig sist vi sågs, men så fick jag reda på att han börjat dejta sitt ex igen. Kanonkul för honom! Vad jag inte riktigt förstod var varför han påpekade det för mig så tydligt, det var inte direkt en sådan situation som krävde att man satte sådana gränser. Och jag hade inte uttryckt nått intresse. Jag antog bara att jag hade fattat fel. Anyway.

Detta var inte så konstigt. Det konstiga var att idag ringer han, bara för att kolla läget. Sa att han hört att jag blivit singel, jepps sa jag. Men det var ju inte han? Nja, det var han ju kanske inte. Glad midsommar och så la han på. What?! Me icke fatta nånting alls. Menmen, var ju kul att han ringde och önskade glad midsommar. Detta är alltså enda gången jag någonsin pratat med killen på telefon.

Efter det började jag tänka lite. Är det meningen att jag verkligen ska vara singel nu? Dejta och så? Jag tänkte hela tiden när vi pratade ”vad vill han? Snälla, fråga inte om vi ska fika eller nånting..”. Om han hade bjudit ut mig, vad hade jag sagt? Allt känns så fel. Jag kan inte ens tänka tanken att träffa någon annan än C.

Den här helgen kanske kommer avgöra hur han känner inför att träffa andra. Flirta med andra.

Jag önskar och ber bara att han saknar mig mitt i allt det andra. Bland alla de andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur

72. Elin Häggberg/Teknifik

Varmt välkommen till en helt ny säsong av We Are Influencers där vi för första gången sätter strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror….

Söndagen som försvann

Sådana här dagar går inte till historien. Det är sådana dagar man faktiskt typ inte minns alls. För jag sover mig igenom dem, alternativt tittar

Mål för entreprenören och lifvet 2019

Jag vet att du är mitt uppe i julstöket just nu men jag tänkte ändå börja lite smått med att blicka framåt, en sisådär åtta

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!