Trafikstockning klockan nio en onsdagkväll

Trafikstockning klockan nio en onsdagkväll

Jag var ikväll så illa tvungen att trotsa den elaka jetlaggen och bege mig utanför lägenhetens fyra väggar för att inhandla lite föda. Kylskåpet ekade ledset och det som faktiskt fanns där hade nog när som helst utvecklat ben och travat iväg alldeles självt.

I slitna jeans, keps (??!!) och en jättestor och mysig collegetröja med trycket New York City tog jag Goffen och begav mig till ICA. När jag kom ut från ICA, en halvtimme senare och en massa påskmust (bl.a.) rikare så förvånades jag över mängden trafik som rörde sig ute på Knalleland. Klockan var ju ändå närmare nio på en onsdagkväll. Så slog det mig. Fotboll. Crap. Så inklusive en sväng via McD's Drive In (oooorkar inte laga mat) så tog hemresan ca 40 minuter. En sträcka på ca 2-3 km. Och så missade jag halva Top Model. Kanske ska planera mina matinköp till en tidpunkt då inte Elfsborg spelar för fullt hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Meet & Eat i Örnsköldsvik

Att ”gå på stan” en lördag i Övik är lite som att vara på ett branschmingel i Stockholm. Man snofsar till sig lite för man

137. Hälsa inifrån och ut med Oskar Arngården

Oskar Arngården jobbar som sjukhuspräst och blev för några år sedan internationellt känd på Instagram genom sitt träningskonto Crossfitpriest där han visar upp crossfitövningar och

Kvaved

En sådan där vecka.

Vilken pissig vecka. Sådär, nu har jag satt ribban för det här inlägget. Senaste blogginlägget jag skrev var förra onsdagen. Sist jag postade på instagram

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!