Trafikstockning klockan nio en onsdagkväll

Trafikstockning klockan nio en onsdagkväll

Jag var ikväll så illa tvungen att trotsa den elaka jetlaggen och bege mig utanför lägenhetens fyra väggar för att inhandla lite föda. Kylskåpet ekade ledset och det som faktiskt fanns där hade nog när som helst utvecklat ben och travat iväg alldeles självt.

I slitna jeans, keps (??!!) och en jättestor och mysig collegetröja med trycket New York City tog jag Goffen och begav mig till ICA. När jag kom ut från ICA, en halvtimme senare och en massa påskmust (bl.a.) rikare så förvånades jag över mängden trafik som rörde sig ute på Knalleland. Klockan var ju ändå närmare nio på en onsdagkväll. Så slog det mig. Fotboll. Crap. Så inklusive en sväng via McD's Drive In (oooorkar inte laga mat) så tog hemresan ca 40 minuter. En sträcka på ca 2-3 km. Och så missade jag halva Top Model. Kanske ska planera mina matinköp till en tidpunkt då inte Elfsborg spelar för fullt hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Guldtuben 2018 + vlogg!

I lördags var jag Felicia Bergströms (tack gullet!) gäst på Guldtuben som gick av stapeln på Annexet. Det var ett riktigt välordnat kalas och jag kände

Tacka gudarna för ögonbrynsfärg

När jag var i Italien nu nyligen så var jag helt osminkad i ungefär 7 dagar av 8. Det var liksom inte lönt att kladda

Fredagsstatus

Klockan är halv fem, jag slängde precis in en tvättmaskin och hällde upp ett glas rödvin som jag ställde bredvid kaffekoppen bredvid datorn. Då börjar

Styrelsekonferens

I torsdags och fredags var det dags för styrelsekonferens/kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Vi hade ju, som ni vet, ett extrainsatt årsmöte