Under-ögonen-svett på Tumi.

Photo-2014-01-28-19-54-54

Igår kväll, efter heldagsjobb hos kund och eftermiddagsträning med tusen andra på SATS, mötte jag upp Katarina på den relativt nyöppnade Peruanska restaurangen (eller ”Gastrobar” om man ska vara fancyschmancy) på Söder.

Photo-2014-01-28-18-45-43

Stället var tokigt mysigt, sådär lagomt sydamerikanskt exotiskt.

Photo-2014-01-28-19-29-33

Tyvärr missade jag att fota tonfiskcevichen som vi åt först, även den godaste av rätterna. Upplägget fungerade lite som tapas, vi delade på alla rätter så att man fick prova lite av varje. Generellt var det rätt stark mat, något som jag är lite känslig mot, men genomgående ändå väldigt gott. Och roligt med något lite annorlunda.

tumi01

Sedan åt vi brownie och majsglass till efterrätt. Nom.

Photo-2014-01-28-18-39-53

Det var alldeles för toklänge sedan jag träffade Katarina, sedan dess hade hon varit och rest på Nya Zeeland och badat med delfiner. Jag blev avundsgrön.

Photo-2014-01-28-18-40-26

Och efter tre timmar hade vi pratat oss hesa och ätit oss svettiga så då gick vi hem.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs

Hej då järnvatten!

– Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore. Läs mer om annonslänkar här! –  Här kommer ett rackarns bra tips från mig som jag önskar att jag