19.03

Jomen självklart. När man till slut har bestämt sig för att droppa hela det-är-så-synd-om-mig snacket för idag, så funkar självklart inte bloggen. Så jag bloggar i notepad just nu.

Jag är hungrig. Trots att jag åt pyttipanna för typ 2 timmar sedan. Jag har ananas, physalis och chips (light) på lut. Hmm… Ska nog hälla i mig en massa påskmust (light) iaf. Must är en av mina besattheter, behov, neeeeds. Whatever. I like it.

Jag måste köpa nya diskhandskar. Diskhandskar med hål i fyller inte riktigt sin funktion. Och så ska jag falla för reklamen och köpa Vanish. Har en elak fläck på madrassen. Fråga inte.

Det är hockey om en timme. Frölunda måste vinna annars är de kaputt. Jag vet detta enbart för att C har en mössa med Frölundatryck på. Need I say more? Han satt med mössa inne och kved för någon vecka sedan när det inte gick så bra. Sen åkte mössan av. Det jobbiga ikväll är att vän Dola vill se Färjestad matchen. Som går samtidigt. För att han gillar Löfbergs Lila. Fightfightfight.

Det luktar konstigt i mitt kylskåp. Nog dags för en uppdatering. Inte av kylskåpet dårå. Av maten.

Inspiration till detta underbart yra inlägg tillägnas SnyggMary.

Sheit! Nu är det ju BB! Jessica kan ju ha cancer! Förra veckan var hon gravid. Och nu ska hon tydligen gifta sig med. Jaja, det blir aldrig boring BB.

UPDATE. Blev till att smaska physalis. Fast jag lyckades nog äta bladet med. Det ska man nog inte göra. Det smakar inte gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Födelsedagsfest

”Livet är som karaoke – jävligt kul!”

Jag älskar födelsedagar. Speciellt mina egna. Och ännu mer älskar jag när man fyller år en måndag, får ha fika-kalas med släkten på söndagen innan,

When you pay, you pay attention

Det här citatet har blivit min nya ledstjärna när det gäller att ta betalt för mina tjänster. ”When you pay, you pay attention”. Det är

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag

En sväng till Borås

Fast egentligen inte.. jag ska förklara. Idag bjussar jag nämligen på en sån där ”realtidsblogg”! Alltså, jag bloggar samma dag som det inlägget handlar om.