Uppiffning för färgat hår

Uppiffning för färgat hår

Nu är det lite drygt en månad sedan jag färgade håret sist och jag börjar se tunnhårig ut igen, plus att färgen börjar bli lite dassig och tråkig. Jag har sett alla möjliga reklamer för shampon och dylikt som ska piffa upp färgat hår, men då kommer ju den neverending beslutsångest. Ellinor tipsar om Redken, nån slags spray som tydligen gör underverk, verkar vettigt. Har ni några tips? Jag vill känna mig sådär nyfärgat fräsch igen!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 47 | Internetdagarna och SNÖ!

Den här veckan har jag föreläst lite, smidit lite silver och haft lite ångest. Lite upp och lite ner alltså, hela livets smörgåsbord! Förra måndagen