Ute är mörkt och kallt…

Ute är mörkt och kallt…

Jag ringde äntligen till Connex och förklarade min lilla ”pickle” angående att vara tvungen att sitta ute mitt i vintern och vänta på en buss klockan fyra på natten. Snälla Lisen förklarade då för mig att vänthallen i Sundsvall öppnar klockan 04.15 och mitt tåg anländer 04.16 så jag får mysa upp i värmen och leka uteliggare inomhus i 1,5 timme istället. Funkar.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

RENOVERINGSVLOGG | Vardagsrummet är klart!

Vlogg: Vardagsrummet är klart!

ÄNTLIGEN är vardagsrummet klart! I den här vloggen får du följa med när vi gör en platsbyggd bokhylla (typ), jag får en ny soffa och

MEG

Min bok ska vara klar idag. Så här sitter jag nu med panik och skrivkramp och mindervärdeskänslor och försöker klämma ur det sista ur den

Morgondimma

Jag har inte haft så mycket inspiration att fota i sommar. Har drabbats av jämförelsesjukan och fastnat i perfektionshets. Vilket ju leder till ingenting. Det