Uteserveringssäsongen är invigd!

Uteserveringssäsongen är invigd!

Solen sken och lockade ut mig igår och Babbel räddade oss från att behöva sitta inomhus. Så där hamnade vi, på Babbels uteservering med ett glas vin och kycklingspett. Så nice, så nice. Solbrillorna satt fast på näsan fram till niotiden så solen hade börjat gjort sitt. Våren har verkligen kommit!

Idag ska jag dra på mig kjol och spatsera ner till staden. Några elaka moln vågar visa sig men har jag bestämt mig för att ha kjol, så kan inga små elaka moln stoppa mig!

Sedan kanske det blir en sväng till Lager 157 i Gällstad och spana in pappsens nya lya. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!

Vloggvecka Dag 3: Håller utbildning i sociala medier!

Vloggveckans tredje dag och denna onsdag stod heldagsutbildning i personligt varumärke för deltagarna i projektet Expression Design på schemat! Samt – somnade ifrån hela vloggeriet

Julafton 2019

Vlogg: Julafton 2019!

God fortsättning hörni! Här kommer min väldigt kvickt hopklippta julvlogg (klapp på min egen axel pga vanligtvis såååå seg med klippningen). Min julafton i år

En rumpa.

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag