Utmana inte donnan i jorden

Utmana inte donnan i jorden

Moder Natur märkte ganska snabbt av att jag utmanat henne i mina highwater-brallor och högklackade loafers, och började elakt snålblåsa runt fotlederna. Hon hotade med regn också en stund, men det var nog bara gult kort.

Jag undanmanövrerade henne genom att smita in på H&M och inhandla en underbar tubtop-klänning i skönaste trikå, svart- och vitrandig. Kan kläs upp och ner, eller bara has som strandklänning. Den ultimata sommarklänningen! Så förlåt, jag lovade att jag inte skulle shoppa mer innan NYC, men damen vid provhytterna stod och packade upp dem och praktiskt taget dinglade godbitarna mitt i synen på mig, så vad ska en flicka göra?

Och så den underbara facemisten från Make Up Store. Men nu är det köpstopp. I exakt fem dagar. Sedan bär det av!

3 svar

  1. Åh, jag såg också den klänningen på Hempa idag, men först när jag var på väg UR provrummet. Orkade inte stå i kö ytterliggare 15 minuter så det får bli nästa gång. Är också lite osäker på hur axelbandslöst sitter på någon med mkt, mkt liten byst…

  2. Jag tror faktiskt det sitter bättre på någon med liten än någon med stor. Själv är jag rätt stor och risken för ”hängpattar” är överhängande.. 😉 Men om du har väldigt liten byst och är rädd att klänningen ska glida ner så finns det ju sån ”fashiontape” man kan använda! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Den är som åskan som kommer rullande

Det börjar som ett litet litet irriterande stick. Som när den där bromsen bet mig på undersidan skinkan igår. Där i vecket där man knappt

88. Life design och fuck it-mentalitet med Joanna Swica

Den här gången gästas Linda av Joanna Swica dels håller på med triathlon och mycket träning, men som också just nu ägnar sig åt något så ljuvligt som: livsnjuteri! Joanna inspirerar när det kommer till att jobba på att designa sitt liv, för att kunna l…

Onsdagsstatus.

Det är mörkaste november och den första snön kom idag. Luna var överlycklig och sprang runt i cirklar. Jag har ganska nyligen avslutat min nionde