Vad fan håller jag på med – just nu?!

Vad fan håller jag på med – just nu?!

Hej kompis, glad lördag!

Nu sitter jag på tåget igen till Stockholm. Ett jädra farande på mig! Den här månaden blir det mycket Stockholm, den här vändan ska jag vara i huvudstaden en hel vecka och jobba, socialisera och njuta av pulsen.

Vad fan håller jag på med?!

Den här gången har jag dock varit smart och hyrt mig en egen lägenhet på Söder för veckan. Jag älskar mina vänner och umgås mer än gärna med dem, men om det var något jag insåg min förra Stockholmsresa så var det att jag behöver en plats att dra mig tillbaka till och få ensamtid, annars pallar jag inte tempot som jag ska hålla när jag är i storstan.

Vad händer annars då?

Jag håller på att bli förkyld och snorar högt för alla här på tåget. Vad är värre? Att sitta och snora eller snyta sig bland folk? Jag kan aldrig bestämma mig.

På businessidan är jag mitt uppe i affiliatelansering av Digital Course Academy med min mentor och businessidol, Amy Porterfield. Det är första gången jag är affiliate (vilket betyder att jag får provision när någon köper via mina länkar) till en annan kursskapare men när den här möjligheten dök upp tvekade jag inte en sekund. Social Brand Lab har förändrat hela min business och jag hade inte kunnat skapa det programmet utan Amy och hennes strategier. Och kan jag presentera den för er, my people, och ge er samma möjlighet, ja då vill jag så klart göra det!

I veckans avsnitt av ”Vad fan håller jag på med?!” pratar jag och Alex om var vi är i våra lanseringar. Jag håller på med Amy och DCA och Alex är mitt uppe i lanserinsvända nummer två av hennes utbildning Social Media Academy. Spännande hur vi båda hamnat i onlinekursträsket och podden därför handlar mycket om det. Men det blir ju så, det är ju vår business podden handlar om!

Tycker banne mig det här avsnittet blir bra, jag är on fire! Blir så himla engagerad när jag pratar onlinekurser, det känns verkligen i mig (och förhoppningsvis i er) att jag brinner för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bildregn från Stora Influencerpriset

Här kommer äntligen bildbomben från Stora Influencerpriset i fredags! Vi hade tre fotografer på plats och jag fick bilderna levererade först igår kväll, så därför

Allt som hände i maj

Maj var månaden som ALLT hände. Verkligen typ allt. Vi gick från vinter till sommar, jag fick fiber (!!!) och en massa annat som bara