Vad gör man när strömmen går?

Vad gör man när strömmen går?

Det känns grymt skönt att vara tillbaka i sina vanliga arbetsuppgifter igen. Sakta men säkert börjar livet återgå till det normala.

Fyra dagar kvar till julafton påpekade precis programledaren på P3. VAR är min julkänsla? Nu har vi tom snö, men julkänslan infinner sig icke. Jag fick en liten dos av den i söndags när jag och C firade vår julafton men sedan försvann den spårlöst igen.

Igår hade vi strömavbrott hemma i ca 1,5 timme. Vad i hela friden gör man utan ström när det är kolsvart? Det finns i stort sett två alternativ; ha sex eller gå ut och gå. Så vi gick ut och gick. Hela kvarteret var becksvart så när som på levande ljus som folk hade tänt lite här och där. Det var faktiskt rätt mysigt. Efter vår sväng runt kvarteret tog vi bilen och åkte till ICA och köpte batterier till min nya köksvåg och glödlampor eftersom vi lyckas panga ett par stycken i veckan. Lagom till att vi kom hem kom också strömmen tillbaka och jag kunde se färdigt på ”I hennes skor”. Underbar film. Se den så fort du bara kan!

Jag funderar på om jag ska lägga upp någon slags lista på vilka filmer jag ser och lite kommentarer eller iaf ett betyg på dem. Intressant? Så ni vet vad ni ska se, alternativt hålla er undan. För jag är den ultimata filmexperten. Juh.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sociala Medier-dagen i Karlstad

Sociala medier-dagen i Karlstad

Förra veckan åkte jag till Karlstad! Jag var nämligen inbjudan som en av talarna på Sociala Medier-dagen som ägde rum där förra tisdagen. En av

Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Jag är en av finalisterna till titeln ”Årets Landsbyggare” i kategorin ”Attityd”!!!! Årets Landsbyggare är ett årligt pris som tilldelas någon som har gjort en

Underbara Clara La Linda

En kväll i Umeå med kollegorna

I tisdags tog jag bilen och åkte på utflykt till Umeå. Här i norr duggar inte möjligheterna att träffa en massa härliga bloggkollegor på samma

Kommunikatörsdagen

Mina nio bästa föreläsningstips

Att föreläsa är förmodligen en av de saker jag älskar mest med mitt jobb. Det och skapa content hamnar högst upp på listan av de