Vad hände med våren jag hade beställt??

Vad hände med våren jag hade beställt??

Man ska verkligen inte ropa hej innan man är över bäcken, för då börjar det snöa igen. Igår och inatt kom det över 1 dm snö, säkert två på sina ställen, så imorse var det bara att pulsa iväg till jobbet i snöyra med mössan neddragen över öronen. Jag kände mig som en av kidsen på Frostmofjället, minus get. Så här i efterhand är jag glad att jag inte orkade sminka mig, nu var det iaf bara mascaran som rann när jag kom fram till jobbet. Behöver det tilläggas att jag vill ha sommar? Gärna imorrn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Happy friyay!

Hallå go vänner! Idag är det fredag och det har regnat hela dagen så jag har suttit hemma vid skrivbordet, haft back-to-back interna telefonmöten och

89. Att bygga en skalbar business med Gustav Johansson

I det här avsnittet pratar Linda med mannen bakom vegobloggen Jävligt gott: Gustav Johansson! Han delar med sig av massor av smaskens insikter när det kommer till strategier och affärsutveckling av sina sociala kanaler och sin närvaro online. Hur vikti…