Vad hände med våren jag hade beställt??

Vad hände med våren jag hade beställt??

Man ska verkligen inte ropa hej innan man är över bäcken, för då börjar det snöa igen. Igår och inatt kom det över 1 dm snö, säkert två på sina ställen, så imorse var det bara att pulsa iväg till jobbet i snöyra med mössan neddragen över öronen. Jag kände mig som en av kidsen på Frostmofjället, minus get. Så här i efterhand är jag glad att jag inte orkade sminka mig, nu var det iaf bara mascaran som rann när jag kom fram till jobbet. Behöver det tilläggas att jag vill ha sommar? Gärna imorrn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Födelsedagsfest

”Livet är som karaoke – jävligt kul!”

Jag älskar födelsedagar. Speciellt mina egna. Och ännu mer älskar jag när man fyller år en måndag, får ha fika-kalas med släkten på söndagen innan,

MEG

Min bok ska vara klar idag. Så här sitter jag nu med panik och skrivkramp och mindervärdeskänslor och försöker klämma ur det sista ur den

En tisdag i skogen. I solen. På skidor.

Gårdagen började kanske inte på topp. Jag poddade med Alex, som vanligt på tisdagsmornar, och inte nog med det – jag fick också ett litet

Hemma borta

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd