Vad hände med våren jag hade beställt??

Vad hände med våren jag hade beställt??

Man ska verkligen inte ropa hej innan man är över bäcken, för då börjar det snöa igen. Igår och inatt kom det över 1 dm snö, säkert två på sina ställen, så imorse var det bara att pulsa iväg till jobbet i snöyra med mössan neddragen över öronen. Jag kände mig som en av kidsen på Frostmofjället, minus get. Så här i efterhand är jag glad att jag inte orkade sminka mig, nu var det iaf bara mascaran som rann när jag kom fram till jobbet. Behöver det tilläggas att jag vill ha sommar? Gärna imorrn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

106. Om att lägga fokus på rätt saker med Flora Wiström

När Flora Wiström, bloggare, skribent och författare, gästade podden för fem år sedan, som min andra gäst någonsin, delade hon bland annat med sig av sina bästa bloggtips och outade sig själv som hipsterbloggare (med lite hjälp från mig).Nu är hon til…

Om att känna sig lite speciell

Reklamsamarbete med Foto: Jonas Forsberg   Som tjockis har jag ofta i mitt liv känt mig exkluderad. Och gör det fortfarande – speciellt när det

LUND med Jenny och Carin

En helg för själen i Lund

När jag var till Malmö för sisådär en månad sedan passade jag på att klämma in en helg i Lund innan jag åter igen tog

Göteborg

Fyra dagar i Göteborg

För några veckor sedan tog jag ett tåg till Stockholm och sedan ett tåg till till Göteborg och när jag kom fram hälsade Drottningtorget mig