Vad har internet och PMS gemensamt?

Vad har internet och PMS gemensamt?

För någon vecka sedan bytte vi internetleverantör från Com Hem till något tre-bokstavigt som jag aldrig kan komma ihåg. TPC? TDC? GHB? Ingen aning. Jag vet dock att det håller på att göra mig tokig. Vårt internet är nu mer instabilt än mitt värsta PMS-humör (riktigt illa med andra ord)! Mest hela kvällen har det legat nere så jag har fått roa mig med annat. Detta är en bedrift vill jag lova.

Jag bjöd över pappsen och så delade vi på en flaska vin och pratade om livets bra och blä. Pappsen har dock som jag lite svårt att fokusera på ämnet i fråga. Han skulle kommentera hur bra det hade varit att ha ett videoredigeringsprogram och kom in i en lååång utläggning om Alfa Romeo och gamla vänner och till slut var jag helt tappad. När han väl kom till poängen hade vi nästan glömt båda två var vi började. Pappa har sin charm.

Jag har grävt reda på ett annat videoredigerinsprogram nu. Förhoppningsvis fungerar det som jag vill så att jag blir klar med filmen nån gång. Självklart fick jag ju börja om från början. Menmen. Great minds.. uhm.. think too much?

Nog dags för mig att sova. Natti!

Mmoookaj.. nu har jag försökt lägga ut det här inlägget ungefär åtta gånger och internet vill inte vara med å leka. Not meant to be? Jag behöver bara titta på lampan på modemet så släcks den. No likey me?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

När man inte är överens med boken

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Så här såg det ut när jag och Elin plåtade omslag för några veckor sedan.

Vem överlever i influencerbranschen?

Jag får ofta frågan om influencerbranschens framtid. Vilka kommer överleva i en bransch som förändras så snabbt, där konkurrensen blir hårdare varje dag och där källan till den primära inkomsten för många – annonsören – fortfarande inte riktigt har fattat styrkan i influencer marketing.