Vad har internet och PMS gemensamt?

För någon vecka sedan bytte vi internetleverantör från Com Hem till något tre-bokstavigt som jag aldrig kan komma ihåg. TPC? TDC? GHB? Ingen aning. Jag vet dock att det håller på att göra mig tokig. Vårt internet är nu mer instabilt än mitt värsta PMS-humör (riktigt illa med andra ord)! Mest hela kvällen har det legat nere så jag har fått roa mig med annat. Detta är en bedrift vill jag lova.

Jag bjöd över pappsen och så delade vi på en flaska vin och pratade om livets bra och blä. Pappsen har dock som jag lite svårt att fokusera på ämnet i fråga. Han skulle kommentera hur bra det hade varit att ha ett videoredigeringsprogram och kom in i en lååång utläggning om Alfa Romeo och gamla vänner och till slut var jag helt tappad. När han väl kom till poängen hade vi nästan glömt båda två var vi började. Pappa har sin charm.

Jag har grävt reda på ett annat videoredigerinsprogram nu. Förhoppningsvis fungerar det som jag vill så att jag blir klar med filmen nån gång. Självklart fick jag ju börja om från början. Menmen. Great minds.. uhm.. think too much?

Nog dags för mig att sova. Natti!

Mmoookaj.. nu har jag försökt lägga ut det här inlägget ungefär åtta gånger och internet vill inte vara med å leka. Not meant to be? Jag behöver bara titta på lampan på modemet så släcks den. No likey me?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så

En lanseringsvecka

Kolla, här är de! Ungefär hälften av de magiska människor som signade upp sig för Social Brand Lab förra veckan. Sedan fick jag skrivkramp och

Vlogg: Helgvlogg – vinet smakar gödsel?!

En gammal hederlig helgvlogg där jag och min vän Jenny åker till Umeå, går på spännande möte, äter sjukt god middag, dricker gödselvin och går

Vlogg: Min midsommar 2020

Häng med till Höga Kustens skärgård och Sandvikens fiskeläge på ULVÖN där jag spenderade midsommar för andra året i rad. Ljuvligt! Se blogginlägget från midsommarafton