Vår i luften!

Vår i luften!

Nu är verkligen våren i luften. Jag tog en liten kvällsprommis med Marie till stationen runt nio och det var inte alls kallt! Alldeles lagomt friskt i luften och solen hade inte ens helt gått ner. Jag älskar våren!

Jag var uppe och hälsade på pappa tidigare. Han såg ut som en hjälplös liten kattunge med slangar och hemskheter som höll fast honom vid sängen. Han blev genomsvettig bara av att sitta upp. Älskade lilla pappa. Men han kommer bli bra. Hans dåliga hjärta får han leva med, men som han säger själv, ”Ont krut förgås inte så lätt”. Han har ett par kattliv kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag måste flytta

Som hösten är nu, det är min absolut bästa årstid. Soliga dagar, mellan 5-10 grader varmt och krispiga löv som sticker i ögonen med sina

120. Den otypiska influencern med Sara Bäckmo

Odlingsdrottningen Sara Bäckmo var sist med i podden 2016, innan böckerna, innan sommarpratet, innan TV-serien och innan hennes business boomade! Det här avsnittet av We

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!