Flygande stolen och piggekott

Flygande stolen och piggekott

Att kliva upp efter lunch är ingen direkt höjdare. Om bara dessa hemska mardrömmar kunde ge sig så att jag kan få en god natts sömn! Jag hoppas de försvinner sin kos när vi får den nya sängen, annars får jag en meltdown.

Mina planer på en lugn hemmakväll gick i stöpet när Marie ringde och ville jag skulle komma över och dricka vin och tjöta. Hon skulle testa en ny mejk på mig och jag är ju aldrig sen att agera försökskanin. Sagt och gjort, rödvin intogs och mejk lades (som blev helt gudomlig btw) och ner till stan åkte vi. Men istället för en lugn tjejkväll blev det en kväll av flygande stolar, skrik och bråk och tonvis med djupsnack. Otroligt hur en kväll kan ta en så oväntad vändning.

På vägen hem fick vi rädda en kille som låg och sov i en buske. Han var från Jönköping och hade fått i sig ett par järn för mycket så vi höll honom sällskap till hans vän dök upp. Efter jag lämnat av mitt promenadsällskap så såg jag en piggekott. Den blev rädd och burrade ihop sig till en liten boll. Jag ville kolla ifall de faktiskt är så vassa som man tror, och de är de. Ungefär som välvässade tandpetare.

Nu ska jag rensa C’s MP3-spelare från all hans icke-träningsvänliga musik och ersätta med lite dunka-dunka, sedan blir det lite kut runt sjön och mata pippisarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur gick det med personkryssen?

Om man har suttit på små små pyttesmå nålar sedan valet? Kan hända. Det tar nämligen nån vecka eller två innan alla personkryss är räknade,

Men hallå vad hände med Maj?

Jag minns inte riktigt vad som hände med maj. Vet du? Jag är ganska säker att hon hängde runt här ett tag. Var ganska kall

Näräventyr i Gullvik

När vi kom ner till stranden utbrast jag: ”Det här har jag längtat efter hela vintern!” Det var fredag och jag hade några timmar innan

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!