Lookbook

#ootd: Finest Awards 2016

Finest Awards 2016

Finest Awards 2016

Finest Awards 2016

Klänning – Junarose // Skor – Ivanka Trump // Väska – Rebecca Minkoff // Örhänge – Cornelia Webb

Idag går världen liten långsamt. Det blir lätt så när ens fina vän vinner Årets Inspiratör på Finest Awards och får ett drinkbord på VIP-hyllan på Café Opera där drinkarna aldrig slutar flöda. Jösses alltså, vilket alternativt universum det är, den där klubbvärlden. Men det var så klart en spännande upplevelse, en jag nu kan checka från min bucket list.

Vet ni, en egenskap som jag är otroligt glad och stolt över, det är att jag verkligen kan glädjas med andra människors lycka och framgång. Och när Jonna vann igår, då blev jag så glad som om jag vunnit själv, kanske till och med gladare. Och idag går jag som på små moln för hennes skull. Den här egenskapen, den gör att jag får vara gladare så mycket oftare. Himla bra grej.

Bilder och även en vlog från galan kommer, men nu måste jag faktiskt beta av lite jobb!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Mirella
  Thursday, April 21, 2016 at 10:52 pm

  Vad fin du va/är. så glad för Jonnas skull att hon vann. Hon förtjänade det så mycket efter allt fantastisk arbete hon gjort de senaste åren.
  Inte lika stort men stort för mig är att jag är nominerad till att bli veckans blogg på http://www.bloggar.besökstoppen.se Gå gärna in och rösta på mig. Skulle vara så roligt att vinna Veckans blogg:) Kram Mirella
  http://www.livetmedhund.se

  • Reply
   La Linda
   Saturday, April 23, 2016 at 12:31 am

   Tack!! Ja, hon är en så värdig vinnare! Klart jag röstar! 🙂

 • Reply
  Emschen
  Thursday, April 21, 2016 at 11:18 pm

  Så fin du är Linda! Både insida och utsida!
  En fråga bara, kan du gå i såna skor en hel kväll? Blir alltid lika imponerad av folk som fixar det, det borde man fan alltså få cred för på sin CV eller nåt. 🙂

  • Reply
   La Linda
   Saturday, April 23, 2016 at 12:32 am

   Gulle dig!!
   Nej, verkligen inte. Hade platta skor dit, bytte precis innan vi skulle fota, hade dem under minglet och prisutdelningen och bytte om igen till platta innan efterfesten. Man får välja sina krig. 😉

 • Reply
  Sabina
  Friday, April 22, 2016 at 8:52 pm

  Måste säga att jag älskar din outfit! Och har du gjort nåt speciellt med håret, det såg så gråsilvrigt ut på vissa bilder, superfint! ^_^

  • Reply
   La Linda
   Saturday, April 23, 2016 at 12:33 am

   Tack!! Ja, jag fick ett ryck och slängde i en toning på eftermiddagen. Blev lite spräckligt men roligt med något nytt! 🙂

 • Reply
  Bildbomb från Finest Awards 2016 - La Linda
  Saturday, April 23, 2016 at 1:33 am

  […] onsdags var det ju dags för Finest Awards! Ni har ju redan sett vad jag hade på mig här och mitt nyfärgade hår som jag blandade ihop en grå och en lila toning och slängde i på […]

 • Reply
  Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg
  Saturday, April 23, 2016 at 3:11 pm

  Såå tjusig 😀

  • Reply
   La Linda
   Saturday, April 23, 2016 at 10:12 pm

   Taaack! 🙂

  Leave a Reply