Hon är lite lustig, hon den där jag bor med (hon den där håriga typen alltså, spöken räknas inte). Jag försöker vänja av henne vid att sova med mig i sovrummet, även om det skär lite i kattmammahjärtat. Hon är nämligen lite mer morgonkatt än vad jag är morgonmänniska vilket innebär att hon börjar ränna runt som en skållad runt fem-snåret. Något som denna tröttmössa inte riktigt uppskattar. Så vi morgonkelar istället. Jag släpper in henne när min väckare ringer halv åtta och så myser vi lite. Gärna ovanpå mig. Det är fint.

Enligt schemat så skulle jag springa idag. Men när jag kikade ut så blåste det och regnade från precis alla håll samtidigt så då tog jag till min gamla trotjänare Jillian istället. Lite stolt är jag faktiskt för att jag valde ett annat slags pass istället för att bara skita i träningen när förutsättningarna förändrades. Det kanske finns hopp för mig som ”flexibel” ändå.

Nu är arbetsveckan slut och jag har på riktigt haft så kul på jobbet den här veckan. Att komma tillbaka på heltid till november känns inte helt hopplöst. Men nu ska jag ta en finöl och mysa ned mig i soffan en stund innan jag tar tag i städningen. Jag hoppas ni får en fin fredagskväll, kära vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

72. Elin Häggberg/Teknifik

Varmt välkommen till en helt ny säsong av We Are Influencers där vi för första gången sätter strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror….

Bokmässan behind the scenes

Skepp o’ hoj, här kommer ett gäng bilder från Bokmässan som jag inte visat er! Jag var ju på Bokmässan för att prata om min

99. Om att våga förhandla med Fanny Lindkvist

Fanny Lindkvist driver Less Carbs, där hon bjuder på recept och inspirerar sina följare till att leva hälsosamt och giftfritt. I år vann hon dessutom Folkets Val i Matbloggspriset. Men hon är också otroligt skicklig på att förhandla och hennes orubblig…